Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ

 "Κατάπτυστο το δωράκι των διπλών συντάξεων σε Δημάρχους και Νομάρχες!! "

(Σημ.Κλύδ.)Αν απουσιάζει το πολιτικό ήθος η λαϊκή συνείδηση και η δικαιοσύνη τι άλλο μπορεί να είναι η εξουσία εκτός από μια οργανωμένη ληστεία;

 


Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ) με ανακοίνωση του καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση με μια «κατάπτυστη εγκύκλιο», που φρόντισε να δημοσιεύσει την Μεγάλη Τετάρτη, δίνει τη δυνατότητα σε πάνω από 1.200 δημάρχους και νομάρχες να λαμβάνουν διπλή σύνταξη. Επιπλέον, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο υφυπουργός Εργασίας, Πάνος Τσακλόγλου, φρόντισε να το πράξει «στα κρυφά», αφού δεν υπάρχει σχετική διάταξη νόμου που να ορίζει κάτι τέτοιο. 

 «Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει ότι στο υπουργείο Εργασίας, συντελείται τεράστια διασπάθιση δημόσιου χρήματος; Τι προτίθεται να πράξει προς τούτο; Για την επίμαχη εγκύκλιο έχει γνώση το Μαξίμου ή το… ρουσφετάκι πραγματοποιείται εν αγνοία του;» διερωτάται, μεταξύ άλλων το ΕΝΔΙΣΥ. Το ΕΝΔΙΣΥ εκτιμά ότι είναι πάνω από 1.200 οι αιρετοί δήμαρχοι και νομάρχες, που θα μπορέσουν να κάνουν χρήση αυτής της ευνοϊκής εγκυκλίου. 

 «Με τις εκλογές να έρχονται, το ψηφοθηρικό του πράγματος, "βγάζει μάτι"» σημειώνει και υπενθυμίζει ότι η Πολιτεία δεν χορηγεί διπλές συντάξεις, ούτε στις χήρες. «Περιμένουμε τον κ. Τσακλόγλου την επόμενη "περίεργη" εγκύκλιο να την εκδώσει τον Δεκαπενταύγουστο! Μήπως και μας πιάσει στον ύπνο...» καταλήγει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: