Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Τώρα ποιος είναι ο χασάπης;

Daily Mail : Το καθεστωτικό τσογλάνι και γιος του Μπάιντεν, βυθισμένος ως τον λαιμό στη χρηματοδότηση βιοχημικών εργαστηρίων παραγωγής ιών επί της Ουκρανίας.. Φασίστας ως του μυελού των οστών του ζήλωσε τη δόξα του Μέγκελε.. Κάνε μου τη χάρη ρε Βλαδίμηρε και θα σε προσκυνώ μια ζωή. Ούτε ένας όρθιος !!

 


Όμως ερωτηματικά προκαλεί δημοσίευμα της Daily Mail με έγγραφα-ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν την άμεση εμπλοκή -με χρηματοδότηση- του γιου του προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, με βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, όπου γίνονταν μάλιστα και πειράματα με θανατηφόρους ιούς. 

 Η Daily Mail έφερε στην δημοσιότητα σχετικά emails (που προέρχονται από υπολογιστή του Χάντερ), τα οποία αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί των Ρώσων για βιολογικά πειράματα στην Ουκρανία με εμπλοκή Αμερικανών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Οι Ρώσοι υποστήριζαν πως ο Χάντερ Μπάιντεν είχε συνεισφέρει κατά το παρελθόν στη χρηματοδότηση ενός αμερικανικού στρατιωτικού ερευνητικού προγράμματος “βιοόπλων” στην Ουκρανία. 

Ο γιος του Τζο Μπάιντεν φαίνεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στην παράνομη δραστηριότητα των ΗΠΑ στη χώρα, καθώς φαίνεται να προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση πολλών εκατ. δολαρίων για λογαριασμό της Metabiota, εταιρεία που συνεργάζεται με το Υπουργείο Άμυνας και ειδικεύεται στην έρευνα για ιούς που προκαλούν πανδημίες. 

Ο ίδιος μάλιστα, φαίνεται να προσπάθησε να δημιουργήσει δεσμούς της αμερικανικής εταιρείας με την ουκρανική εταιρεία Burisma, η οποία δραστηριοποιείται στο φυσικό αέριο, ώστε να επιτευχθεί χρηματοδότηση για “επιστημονικό έργο” που περιλαμβάνει εργαστήρια υψηλού επιπέδου βιοασφάλειας στη χώρα. 

Το πρώτο βήμα για την χρηματοδότηση έγινε από το γιο του Αμερικανού προέδρου ο οποίος μαζί με συναδέλφους του επένδυσαν για τις δραστηριότητες της Metabiota 500.000 δολάρια μέσω της εταιρείας τους Rosemont Seneca Technology Partners. Έπειτα φαίνεται να συγκέντρωσαν αρκετά εκατ. δολάρια χρηματοδότησης από επενδυτικούς κολοσσούς, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs.

Δεν υπάρχουν σχόλια: