Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Είπα,ξείπα

 ..και την παρόλα μου την χέζω !!! Μάζεψε άρον άρον ο Μαύρος Οίκος τα περί χασάπη Πούτιν .. Περί αυτής της αξιοπιστίας εσχατόγηρο ομιλούμε..Ούτε ένας Βλαδίμηρε όρθιος. Ούτε ένας..



«Με τα σημερινά πλήγματα, οι επιτιθέμενοι θέλουν να πουν “καλημέρα” στον πρόεδρο Μπάιντεν που βρίσκεται στην Πολωνία», δήλωσε, ο δήμαρχος του Λβιβ, της πόλης που συνορεύει με την Πολωνία και δέχεται τους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων.

 Την ίδια στιγμή “χασάπη” χαρακτήρισε τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο Τζο Μπάιντεν και άφησε να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν αλλαγή καθεστώτος στην Ρωσία, δήλωση που επιχείρησε να “μαζέψει” μετέπειτα ο Λευκός Οίκος. 

Ο δήμαρχος του Λβιβ δημοσίευσε νωρίτερα ένα βίντεο στο Telegram, στο οποίο διακρίνεται σε ένα σχολείο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τον ίδιο, από τον δεύτερο χώρο που επλήγη. 

«Τα παράθυρα έχουν σπάσει, όμως όλοι είναι ζωντανοί και αυτό είναι το σημαντικότερο», είπε. «Τα πλήγματα των ρωσικών πυραύλων στην πόλη του Λβιβ είναι μια απόπειρα εκφοβισμού των Ουκρανών, των διπλωματών των δημοκρατικών χωρών που βρίσκονται στην πόλη», εκτιμά ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης της Ουκρανίας Αντρίγι Ιέρμακ στο Telegram. 

Πάντως, οι ουκρανικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο της πόλης Τροστίανετς, στη βορειοανατολική Ουκρανία, όπου οι μάχες με τους Ρώσους στρατιώτες μαίνονται, είπε σήμερα το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας. 

Την ίδια στιγμή χασάπη” χαρακτήρισε τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο Τζο Μπάιντεν, δηλώνοντας πως «δεν είναι βέβαιος» ότι έχει αλλάξει η ρωσική στρατηγική στον πόλεμο της Ουκρανίας, έπειτα από την δήλωση του Κρεμλίνου ότι θα επικεντρωθεί στην πλήρη “απελευθέρωση” του Ντονμπάς. Οι δηλώσεις Μπάιντεν έγιναν μετά τη συνάντησή του με Ουκρανούς πρόσφυγες στην Πολωνία. 

Τα νέα σχόλια που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Πολωνία για τον Ρώσο ομόλογό του, ειδικά η αναφορά του ότι «αυτός ο άνθρωπος δε μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Μόσχας. Προ λίγου Αμερικανός αξιωματούχος έσπευσε να “μαζέψει” την δήλωση Μπάιντεν, δηλώνοντας πως οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: