Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΥΚΡΑΝΩΝ

 Τηλεφωνούν σε μητέρες νεκρών Ρώσων στρατιωτών και βρίζουν !!! Τους κομματιάσαμε και τους πετάξαμε στα σκυλιά!! Κλάψτε τώρα.. Ούτε ένας Ουκρανός όρθιος.. Μετά το Άουτσβιτς ξέρουμε καλά τι οι φασίστες μπορούν να κάνουν. Μετά το ΝΑΤΟ ξέρουμε τι διακυβεύεται..

 


Νέα σοκαριστικά βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αφορούν τους στρατιώτες που έπεσαν νεκροί στο μέτωπο της Ουκρανίας. Τα βίντεο αυτά φέρεται να δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες να τηλεφωνούν σε οικογένειες νεκρών Ρώσων και να τις βρίζουν. 

 Μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν τα σχετικά βίντεο αναφέρονται πως αλιεύτηκαν από κανάλια που διατηρεί το ακροδεξιό ουκρανικό Τάγμα Αζόφ στο Telegram. Αξιωματούχοι της Ουκρανίας έχουν ήδη δώσει εντολή να ερευνηθεί η γνησιότητα των συγκεκριμένων βίντεο. Σε ένα από τα βίντεο, Ουκρανός καλεί τη μητέρα στρατιώτη από τη Ρωσία υποστηρίζοντας πως ο γιος της «κομματιάστηκε» και μετά άφησαν το σώμα του να τον φάνε τα σκυλιά… 

Η μάνα στο τέλος του βίντεο ξεσπά σε κλάματα. O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας και υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Μιχαΐλο Φεντόροφ σημείωσε πως η Ουκρανία χρησιμοποιεί το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Clearview ΑΙ, για να αναγνωρίσει νεκρούς Ρώσους στρατιώτες. :

Στην διεύθυνση αυτή το βίντεο https://twitter.com/i/status/1508046216420020225

Δεν υπάρχουν σχόλια: