Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ύμαρτον !! Έλεος !! Ποιος; Ο ψαριανός !!

 Του δίνουν αξία.. Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» κατά του Ψαριανού.. Στη δημοσιολογία η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα και ούτε άξια δικαστικής πιστοποίησης. Περιφρονήστε τον.. Απλώς μηρυκάζει την αθλιότητά του..

 


Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του Γρηγόρη Ψαριανού να παραποιήσει την αφίσα της αντιπολεμικής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στην Αθήνα, από τη συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους». 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός λοιπόν, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter την αφίσα της συναυλίας παραποιημένη με αγκυλωτούς σταυρούς και σφυροδρέπανα, με αποτέλεσμα η συλλογικότητα με μια οργισμένη ανακοίνωση να προαναγγείλει την προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

«H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση και τονίζεται ότι «πρωταγωνιστής της διαστρέβλωσης» είναι ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. 

«Έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: