Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ:

 Το αντίτιμο της αντιρωσικής υστερίας πλήρωσε το άγαλμα του Γκαγκάριν.. Του πρώτου κοσμοναύτη που κατάκτησε το διάστημα.. Σπάει καρύδια η βλακεία της πλέμπας.. Καταπίνει τα πάντα αμάσητα..



 Η αντιρωσική υστερία που προκαλεί η αμερικανοΝΑΤΟική προπαγάνδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία γεννάει τέρατα. Πριν από λίγες μέρες, ο δήμαρχος της πόλης Mondorf-les-Bains στο Λουξεμβούργο αποφάσισε να καλύψει την προτομή του Σοβιετικού κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν, του πρώτου ανθρώπου που ταξίδεψε στο Διάστημα. 

Η προτομή είχε τοποθετηθεί από το Μουσείο Αεροπορίας του Λουξεμβούργου το 2018, για την 20ή επέτειο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, με σκοπό να «παροτρύνει τους νέους ανθρώπους να ανακαλύψουν το Διάστημα και όλα όσα αυτό εμπεριέχει». 

Ο δήμαρχος υποστηρίζει τώρα ότι ήθελε «να προστατέψει την προτομή από πιθανό βανδαλισμό, γιατί αρκετοί άνθρωποι απαίτησαν από αυτόν να την απομακρύνει τελείως». 

Ακόμα κι έτσι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η κυρίαρχη «δυτική» προπαγάνδα, που θέλει τον λαό χειροκροτητή της ευρωατλαντικής ομοφωνίας, δεν εξαιρεί ούτε ...τα αγάλματα από τις «κυρώσεις» ενάντια στη Ρωσία! 

Χώρια η αθλιότητα να ταυτίζουν τη σημερινή καπιταλιστική Ρωσία με τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της ΕΣΣΔ, όπως ήταν η κατάκτηση του Διαστήματος, σύμβολο ενός συστήματος που διεύρυνε τους ορίζοντες για τον λαό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: