Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Σας έχουν φλομώσει στο ψέμα

 Όσο πιο χονδροειδές είναι το ψέμα τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό από τις μάζες του νοητικού ακρωτηριασμού. Τη προσοχή σας παρακαλώ.. 

 Σύμπαντα τα Μέσα Μαζικών Εγκλημάτων (Μ.Μ.Ε.) της πόρνης Δύσης ενημέρωσαν το πόπολο για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας ανάμεσα στον «εσχατόγηρο» του επί της Ουάσιγκτον Μαύρου Οίκου, με τον Κινέζο «αυτοκράτορα», στη βάση του οποίου εξαπέλυσε προειδοποιητικές απειλές: 


 

Αν τολμήσει να βοηθήσει την Ρωσία «μαύρο φίδι, που τον έφαγε» από τις βαριές κυρώσεις, που θα υποστεί! 

Με άλλα λόγια οι Η.Π.Α που παγκοσμίως χρωστούν τα μαλλιά της κεφαλής τους, ιδία στην Κίνα υπερέβησαν τα 7 τρισεκατομμύρια δολάρια, προβάλλουν τιμωρητικά μέτρα εναντίον της πριν καν γίνει η μεταξύ των ηγετών επικοινωνία.. 

Επομένως δύο τινά συμβαίνουν. Τρίτον τι κατά τα πολιτικά μαθηματικά αποκλείεται.  Ή  «εσχατόγηρος» δια των υποδυομένων τους δημοσιογράφους λακέδων του, μηρυκάζει σωρεία ψεμάτων για εσωτερική κατανάλωση, , ή ο «αυτοκράτωρ» δέχθηκε ως μητρομανής μαλάκας δημόσια και διεθνή  επιτίμια. 

Αυτό που δεν σας είπαν και προήλθε από την Κίνα είναι πως πράγματι η μεταξύ τους επικοινωνία ακολούθησε αλλά το περιεχόμενό παρασάγγας επείχε εκείνων που εκστόμισε ο φασίστας εσχατόγηρος. 

Αρνήθηκε κατηγορηματικά να πάρει μέτρα κατά της Ρωσίας -- το διαπιστώνετε κι εσείς άλλωστε-- ξεκαθαρίζοντας του κυνικά την γεωπολιτική στρατηγική της και άντε γαμήσου μαλάκα. Δηλαδή: Δεν συμμερίζεται καθ ουδένα τρόπο τον πόλεμο αυτό -- διπλωματικές τρίπλες-- αλλά αίτιο και αιτιατό του είναι η επεκτατική πολιτική του ένοπλου λησταρχείου. ΝΑΤΟ. 

Μετά το τηλεφώνημα πρόσεξα τ' αυτιά του ..αυτοκράτορα μήπως έχει κάποιο σημάδι από το τράβηγμα του εσχατόγηρου αλλά ήταν υγιέστατα και στη θέση τους!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: