Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Θεάματα αλλά δίχως άρτο

 

 Ένας πανηλίθιος κόσμος βουτηγμένος στον πιο βαθύ, οικονομικό φασισμό. Μόνο τα προσχήματα και οι φερετζέδες αλλάζουν. 

Όσο πιο σινιέ και μεταξωτά είναι αυτά, τόσο πιο ύπουλα και ανθρωποκαταστροφικά για τους όχλους που εις εξ αυτών  εκκένωσε από χθες την πληθυσμιακή χαβούζα της πρωτεύουσας 


 

 

Χρειάστηκα μόνον είκοσι λεπτά στη διαδρομή Χαλανδρι Γλυφάδα. 

Στην βάρβαρη Δύση κυριαρχεί πια ο πιο ξετσίπωτος νεοναζισμός με την ειδοποιό διαφορά πως ενδύθηκε τη μάσκα του… Ιμπεριαλιστικού κράτους δικαίου που έστησαν οι παγκόσμιες λέσχες του Κεφαλαίου. Από τις Μπίλντερμπερκ ως τις Ιλουμινέϊτ.. 

Αντιθέτως στην μάνα του πολιτισμού Ανατολή και στα… περίχωρα είναι περίπου μια από τα ίδια, αλλά πιο σκληρά, καθαρά, στεγνά, για αυτό είσαι προϊδεασμένος. 

Δεν μοιράζουν αυταπάτες δια μέσου των Μιντιακών μπορντέλων ή λογοκλοπές ασυναρτησίας δια μέσου των ψευδαισθήσεων από τα Μέσα Κοινωνικού Αυνανισμού  (Social media). Σου δηλώνουν Σπαρτιατικά: μαλάκα αυτό απαγορεύεται. Τέλος:  

Ποια χρεία άλλης απόδειξης απαιτείται από την εξόφθαλμη διαστροφή της αλήθειας στην σύγκρουση των ξεπλυμένων με τα μπλε μάτια; 

Με τους εντός και επί τ' αυτά, πλην μιας ομάδας που δεν υπερβαίνει το 15% και που κινεί την οικονομία, οι κατά τα λοιπά καθ' έξιν ραγιάδες, τουρτουρίζουν, υποσιτίζοναι, λεηλατούνται, ψοφάνε καθ' ομάδες στα υποβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, στερούνται παιδείας, αλλά παρέλαση και εθνικό φρόνημα στα ύψη μαζί με τα ραφάλ. Και με τον άστεγο στη γαλανόλευκη κούτα του  

Αλλά και τους τσολιάδες σε βήμα κλωτσηδόν να σουτάρουν τον "έκπτωτο" Τούρκο που μας έχει χώσει το γεωτρύπανο στον κώλο ..Κι όταν ο ραγιάς αναφέρει κώλο εννοεί το τομάρι του. Το περίκλειστο του κατακόρυφου σπηλαίου του. Και πάντα  υπό το σύνθημα μακριά από τον κώλο μου κι όπου θέλει ας μπει..

Και πάνω και πέρα απ' όλα ο πολιτικός και οικνομικός καθωσπρεπισμός!! Που δεν είναι τίποτα περισσότερο από οργανωμένη αδιαφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: