Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

ΦΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ


 Είναι ηδονή αριστοκρατικής αισθητικής να σε μέμφονται επικαλούμενοι τη ντροπή ακρωτηριασμένοι νοητικά ή μιντιακοί αρουραίοι. Το ανέμενα. Συγκρούστηκαν όμως μετωπικά με μαντρότοιχο. 


Δεν με αγγίζουν οι λάσπες από τον φασιστικό ανεμιστήρα.. Επειδή ότι γράφω το υποστηρίζω σε αντισεισμικούς πυλώνες που έχουν υψωθεί σε στέρεες πανανθρώπινες ιδέες. Έτσι: 

Σαν βόας συσφικτήρας τυλίχθηκε γεωπολιτικά στο σώμα της Ευρώπης το αιμοδιψές ΝΑΤΟ και αφού προηγουμένως είχε αιματοκυλήσει ολάκερη την ανθρωπότητα συμπεριλαμβανομένου του Βελιγραδίου και κυρίως της Κύπρου που τα ακροδεξιά καθάρματα την εγκατέλειψαν στον διαμελισμό. 

Ώσπου έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

 

 

 Όπως τη δεκαετία του 1960 στον κόλπο των χοίρων αναλφάβητοι φασίστες .Όταν και πάλι η ανθρωπότητα άγγιξε το χείλος του ολέθρου με τον Κένεντυ να εγκρίνει ένα σχέδιο μαμούθ που ενορχηστρώθηκε από την CIA για την κατάληψη της Κούβας. 

Τον Κάστρο και τη λαϊκή δημοκρατία του επιδίωκαν να καταστρέψουν με μισθοφόρους ρεμάλια από όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης. 

Αυτό που ύψωσε τους πόρους των καπιταλισμών σαν πευκοβελόνες ήταν πως η Σοβιετική Ένωση θα έβαζε πόδι στην πέραν του Ατλαντικού όχθη με βάσεις. (Να υπενθυμίσω πως από τότε αυτός ο γενναίος λαός οι Κουβανοί επιβιώνουν ακροβατώντας γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε μια σειρά αγαθών εξ αιτίας του εμπάργκο της Αμερικανιής πολιτικής μαφίας..) 

Γιατί λοιπόν να το επιτρέψει ο Πούτιν ανάμεσα στα πόδια του; Ρε πάρτε το κουβαδάκι σας και παίξετε σε άλλη παραλία γιατί εδώ έχει κύμα και θα πνιγειτε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: