Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 Με αστείες αποζημιώσεις, που ακόμα κι αυτές δεν έχει διευκρινιστεί πώς και πότε θα δοθούν, κυβέρνηση και «Αττική Οδός» προσπαθούν να σκεπάσουν τις ευθύνες τους για τη μεγάλη ταλαιπωρία και τον κίνδυνο στον οποίο εξέθεσαν χιλιάδες οδηγούς. 


 

Μπορεί τη Δευτέρα να έδωσαν ένα σόου μπρος και πίσω από τις κάμερες για το ποιος προκάλεσε τον χαμό, χτες όμως εμφανίστηκαν σε πλήρη σύμπνοια για να απορροφήσουν την αγανάκτηση του κόσμου. 

Ετσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός εισηγήθηκε και η εταιρεία αποδέχτηκε να δώσει 2.000 ευρώ αποζημίωση σε κάθε εγκλωβισμένο οδηγό, επαναλαμβάνοντας αμφότεροι ότι «δεν είναι τώρα η ώρα» για την απόδοση ευθυνών. 

Τα ίδια πάνω κάτω είπε και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοινώνοντας 1.000 ευρώ αποζημίωση σε όσους επιβάτες έζησαν τον εφιάλτη σε Οινόη και Λιβαδειά, μέσα στον χιονιά. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καθησυχάσουν και θα κοροϊδέψουν τον λαό με τέτοιες ψωροαποζημιώσεις, που αποτελούν στην πραγματικότητα ένα ...δεκατεταρτημόριο της τεράστιας κερδοφορίας τους και των κρατικών ενισχύσεων που μασουλούν τόσα χρόνια. 

Ωραίο αυτό το αστικό «επιτελικό κράτος», σε αφήνει εντελώς απροστάτευτο και όταν καταστραφείς σου δίνει δυο ψίχουλα για να σου κλείσει το στόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: