Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ :

 Παρασιτοκτόνο προστασίας των αλόγων κατά του Κορωναϊού!! Πάει τέλειωσε.. Έχουμε ξεφύγει.. Πιο μαλάκες πεθαίνουμε..

 


Iδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες ότι στο Άγιο Όρος γίνεται χρήση από νοσούντες από κορονοϊό του κτηνιατρικού φαρμακευτικού σκευάσματος Scaball που είναι παρασιτοκτόνο φάρμακο για άλογα, που περιέχει την ουσία ιβερμεκτίνη.

 Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο voria.gr o καθηγητής Φαρμακολογίας στο Δημοκρίτειο Ευαγγ. Μανωλόπουλος, πρόκειται για σκεύασμα δημοφιλές στους αντεμβολιαστές, που είναι επικίνδυνο. Μάλιστα, ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων πριν από λίγο καιρό έβγαλε σχετική ανακοίνωση με τίτλο: 

«Δεν είσαι άλογο. Δεν είσαι γάτα. Σταμάτησέ το!». 

 Την ίδια στιγμή στο Άγιο Όρος σύμφωνα με πληροφορίες το το 70% των μοναχών είναι ανεμβολίαστο ενώ οι θάνατοι μοναχών αυξάνονται. Ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες ότι για να καταπολεμήσουν τα συμπτώματα του κορωνοϊού, κάνουν χρήση. 

Πολλά μοναστήρια έκλεισαν τις πόρτες τους, ανάμεσά τους και η Ι.Μ. Φιλοθέου, που θεωρείται ένα από τα προπύργια των αρνητών του κορονοϊού και στην οποία έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο διάστημα πέντε μοναχοί. Άλλοι επτά μοναχοί νοσούν αυτό το διάστημα, με ορισμένους να περνούν τη νόσο βαριά. 

Παρά ταύτα, ο διοικητής του Αγίου Όρους θεωρεί υπερβολικά τα όσα λέγονται για τους αντεμβολιαστές μοναχούς, τα οποία διερευνά και η Εισαγγελία, και συνεχίζει να μιλά για υψηλά ποσοστά ανοσίας επειδή νόσησε πάνω από το 60% των μοναχών, προφανώς από την αρχή της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: