Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

 

Κάποιος να σταματήσει τη κατηφόρα της.. Στη Μπάρτσα την ομάδα της καρδιάς μας αναφέρομαι.. Σε λίγο στην βαθμολογία επί του ισπανικού εδάφους θα είναι κάτω κι από το Μαρκόπουλο Αττικής. Στην Ευρώπη ούτε λόγος Καλλίτερα να μην ξεπορτίζει γιατί όπου βγαίνει επιστρέφει με τριάρες στην πλάτη. 
 

 
 
Κάποιοι μιλούν για την απουσία του γνωστού τιτανοτεράστιου. Του Μέσι. Εντάξει υπήρξε ο παίκτης που έπαιρνε μια ομάδα τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά στην πλάτη του. Τα’ αστέρι του όμως έλαμψε πλάι σε άλλα εξ ισου λαμπερά. 
 
Μήπως δεν είναι ο Ινιέστα που έδωσε στην Ισπανία το πανευρωπαϊκό; Μήπως δεν ήταν πλάι σ’ αυτή τη ποδοσφαιρική ευφυΐα που καλείτο Τσάβι ή τον Ράκιντιτς; Μήπως βρίσκεις σήμερα μπακ χαφ σαν τον Ντάνι Άλβες ή φορ σαν τον Σουάρες;Και τι να πει κανείς για τους Ματσεράνο, Μπουγιόλ Πικέ Ετό και τέλος τον Ζόρντι Άλμπα; 
 
Τι έκανε ο εκλεγμένος πρόεδρος για να προετοιμάσει την ομάδα που θ αντικαταστούσε τα ονόματα αυτά; Απολύτως τίποτα.. Πρέπει τα μέλη επομένως όλοι εμείς δηλαδή να του δείξουμε την πόρτα εξόδου για ν αντιληθφεί πως η Μπάρτσα είναι δική μας και όχι ιδιοκτησία του. Κι αν έχει κάνει λοβιτούρες να τον στείλουμε στο σκαμνί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: