Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΕΜΦΥΛΙΟ

 Επί της σελίδας μου παραπλανητικό εμφύλιο μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν θα επιτρέψω. Το ποιος και πότε θα εμβολιαστεί θα το αποφασίσουν εξατομικευμένα οι θεράποντες ιατροί.. Οριζόντιο ψαλίδι για φασιστικό σβέρκο θα διαγραφεί. 


 

Η επιστήμη δεν είναι μονοφασική. Ο άνθρωπος δεν είναι πίθηκος που δοκιμάζει και ή επιδοκιμάζει ή απορρίπτει. Δεδομένης της ευφυΐας του μελετά σχεδιάζει επιχειρεί και εν τέλει ελέγχει τ' αποτελέσματα της δράσης του. 

 

Επί παραδείγματι έτσι σε πολλές περιπτώσεις ανοσοκατασταλμένων το εμβόλιο, το όποιο εμβόλιο, μπορεί ν' αποδειχτεί ανεπαρκές δεδομένου πως τα αντικαρκινικά δηλητήρια που εισάγονται στον οργανισμό κάποιου του διαλύουν το ανοσοποιητικό του. 

Στο τίποτα το τίποτα δηλαδή.Κι ο κάθε άσχετος που παίρνει τη μια την άλλη θέση απλώς ρίχνει νερό στον μύλο της εμποευματοποιημένης υγείας. Δηλαδή στον παλιάτσο πρωθυπουργό που προωθεί την κατεδάφιση του ΕΣΥ.

Να σας θυμίσω πως από την αρχή της κρίσης πλέον των εξακοσίων χιλιάδων φρέσκων και δημιουργικών μυαλών έχουν αποδημίσει με έναν σοβαρό αριθμό αυτών να είναι γιατροί. Κι ως προς τα υπόλοιπα που εγκαταλείφθηκαν; Κάτι ένστολα κατακάθια και τα μαυροφορούντα ούγκανα της ακροδεξιάς. 

Γελοία έτσι επιχειρήματα του τύπου ν' ανοίξει ο Μητσοτάκης δέκα εκατομμύρια ΜΕΘ όχι εδώ στις λαϊκές αγορές. Γιατί διαφορετικά θα υποθέσω πως όλοι εμείς μετοικίσαμε από τον Άρη και θεωρούμε πως η καλή υγεία είναι η ασθενής μνήμη.

Οι μανιακοί με την υγιεινή ζωή θα νιώσουν πολύ ηλίθιοι κάποια μέρα που θα βρεθούν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου πεθαίνοντας από τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: