Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

 Κάτι σα να λέμε ζωοκτονία. Παγκοσμίως πρώτα και μόνα τα Ελληνικά Μίντια των κινούμενων σούργελων επαναπροσδιόρισαν όρους αντιστροφής της λογικής μας. Όρους τους οποίους μόνος και πρώτος υπερασπίστηκα από εδώ τονίζοντας ότι: 

Όστις έχει, όχι διέλθει, αλλά απλώς γνωρίζει το μαγαζί Σίνα και Σόλωνος γωνία, Νομική, ακούγοντάς τους θα τινάξει τα μυαλά του στον αέρα!! Ούτε οι σουφραζέτες. Γιατί; Επειδή στη δόλια λογική των δικαιωματιστών των ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις της αρπαχτής) δεν απέχουμε πολύ από την πουστοκτονία ή την λεσβοκτονία. 

 

Ιδιαιτερότητες όμως που αφαιρούν τον χαρακτήρα του ανθρώπινου στοιχείου τόσο από το θηλυκό όσο και από το αρσενικό. Και το χείριστο. Προσβάλλουν βάναυσα τη γυναίκα από την οποία της το εξολκύουν ατιμώρητα. 

Δεν είναι άνθρωπος. Είναι γυναίκα. Είναι φύση αδύνατον να πείσεις κάθε μαλάκα που αντί να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο γιατί αγνοεί πως η φύση εξελίσσεται στη βάση του διπολισμού – αρσενικό θηλυκό δηλαδή ή αλλιώς το θετικό ποζιτρόνιο και το αρνητικό ηλεκτρόνιο – και που πονηρά ευθυγραμμίζεται με τους τραγικούς επιστήμονες αθύρματα της ΝΑΣΑ. Γιατί είναι αυτοί που παραμυθιάζουν τον κόσμο υπαινισσόμενοι πως ανακάλυψαν εξωγήινους για να χρηματοδοτούν τις σκοτεινές έρευνές τους κατά των πληθυσμών της γης. 

Ποιο εύκολα έτσι τον εξαπατάς παρά να τον πείσεις πως εξαπατάται. (θυμάστε μήπως το σωματίδιο του.. θεού --- για το οποίο ο Χόπκινς στοιχημάτιζε πως είναι μαλακίες; Αλήθεια τι απέγινε τώρα; Που πήγαν τα δισεκατομμύρια ευρώ που επενδύθηκαν σε μια ονείρωξη; 

Και για να τελειώνουμε με αυτό.. Πιθανότητα ζωής κατά τη Σοβιετική εγκυκλοπαίδεια των επιστημών υπάρχει σε ένα κάθε χίλια άστρα μα κι αυτό δεν σημαίνει πως αυτή θα υφίσταται σε οργανισμούς που στις φλέβες τους θα ρέει βαλβολίνη αντί αίματος.

 Κρεμάστηκαν έτσι σήμερα ξανά μανά στα μανταλάκια επιτιθέμενοι κατά του Μητροπολίτη Κοζάνης – που μάλλον με διαβάζει—ο οποίος ευθέως κι ευθαρσώς τους επανέφερε στη τάξη δηλώνοντάς τους δημοσίως ότι γράφετε μαλακίες. Ανθρωποκτονία και όχι όχι γυναικοκτονία.. Και συντάσσομαι μαζί του κι εσείς γνωρίζετε αν είμαι θεούσος..

Ως προς την επωδό μόνον μια φράση. Συμπλήρωμα είμαστε ο ένας του άλλου. Η γυναίκα δίχως τον άντρα χάνει την λάμψη της και ο άντρας δίχως τη γυναίκα το πνεύμα του.. 

 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: