Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 Δήμητρα Λιάνη σε ανάρτησή της: Ο Παπανδρέου θα εκχωρήσει στην Τουρκία ακόμη και την ΑΟΖ !!! Οι Ανδρεϊκοί δημοκράτες του πατριωτκού Πασόκ είναι πολιτικά ορφανοί κι αυτός ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιός τους εδώ και δύμιση δεκαετίες..

 

Το βουλώνω γιατί πρόκειται περί ιδιοτελούς παραληρήματος και γιατί σέβομαι την μνήμη του δημοφιλέστερου ηγέτη που κυβέρνησε την Ελλάδα. Ένα μόνο θα σας πω για ν' αντιληφθείτε την έκταση των γνώσεών μου επί της συγκεκριμένης οικογένειας. Στο Καστρί την αποφράδα νύχτα που ταξίδευε οριστικά ο Αντρέας επί γης γίνονταν δύο μαζώξεις. Μία στην Εκάλη και μία στο Καστρί.Στο Καστρί --κι ενώ κατά εκατοντάδες ο λαός υπέγραφε τη θλίψη του εκτός εισόδου, για το δείπνο αυστηρά η οικογένεια. Τα τρία αγόρια η ξεχωριστή Σοφία η Μάργκαρετ και ο Κατσανέβας. Το μόνο ξένο σώμα ήμουν εγώ. Κάποια στιγμή θα εξοργιστώ και θα ξεράσω πολλά για πολλούς. 

 


Η Δήμητρα Λιάνη με την ανάρτησή της στα social media επιτίθεται με «μανία» στον Γ. Παπανδρέου και καταλήγει, λέγοντας πως «οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!». 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη: «40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»! 

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό «Ναι» στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: