Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΟΘΙ

 Δεν το χωράει ο νους !!! Η τερατώδης ναρκωτική φυτεία που αποκαλύφθηκε, ανήκει σε ιδιωτική εταιρία!!
Για τις Ευρωπαϊκές ελίτ όσο περισσότεροι πρεζάρουν τόσο τόσο περισσότερο θα παρακμάζει ο λαός..

 

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα φυτεία κάνναβης στην Ευρώπη αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες σε μια έκταση 12 στρεμμάτων στο Τολέδο της Ισπανίας. Η συγκεκριμένη έκταση, που ισούται με 12 γήπεδα ποδοσφαίρου, ανήκει στην εταιρεία «Huerta de Valdecar Banos», που διαθέτει κρατική άδεια για την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης, ως «πρώτη ύλη» για φαρμακευτικά και άλλα προϊόντα. 

Η εταιρεία όμως «μυριζόταν» και σε άλλες αγορές το χρήμα. Γι' αυτό καλλιεργούσε μια γενετικά τροποποιημένη ποικιλία της κάνναβης, που προορίζεται για «ψυχαγωγική χρήση», όπως ονομάζεται η διακίνηση του ναρκωτικού κυρίως στη νεολαία. 

Συνολικά κατασχέθηκαν 135.000 φυτά κάνναβης, πολύ μεγάλης αξίας. Η εταιρεία κάλυπτε τις βρωμοδουλειές της πίσω από τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας κάνναβης για ιατρικούς και άλλους σκοπούς, που όπως στην Ελλάδα, έτσι και στην Ισπανία, προβάλλεται ως ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο και ο κλάδος ως ιδιαίτερα «δυναμικός». 

Αποδεικνύεται έτσι αυτό που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το ΚΚΕ. Οτι οι νόμοι για τη βιομηχανική και την ιατρική κάνναβη δεν αναπαράγουν μόνο τη ναρκωκουλτούρα και φέρνουν πιο κοντά τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας και χρήσης κάνναβης, αλλά κρύβουν από πίσω και το «τέλειο άλλοθι» για την καλλιέργεια κάνναβης ως ναρκωτικής ουσίας, και μάλιστα σε ποσότητες που δεν τις χωράει ο νους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: