Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΙΟΤΕΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΑΔΕΛΦΗ

 Προσωπική αν όχι οικογενειακή υπόθεση κατάντησε η πολιτική στον τόπο με την Ντόρα Μπακογιάννη ν' απαντά αντ' Αυτού στον Αντώνη Σαμαρά.

 


Στην ευθεία αμφισβήτηση του Μητσοτού που συνιστούν οι δηλώσεις Σαμαρά (άλλος αυτός) ανέλαβε ν' απαντήσει η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία: Με την τακτική της τείνει να καθιερωθεί ως ο αυτόκλητος εκπρόσωπος Τύπου (εκτός και αν πρόκειται περί οικογενειακής βεντέτας) του πρωθυπουργού. (το είχε πράξει και τον περασμένο Ιανουάριο μετά από συνέντευξη του άσπονδου φίλου της οικογένειας).  

 Το θέμα είναι πως απαιτείται ένα στέλεχος με πολιτική βαρύτητα για να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν από τον δεξιό ακροατή ο σχολιασμός. Κι αυτό το δίχως άλλο είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που κάθε απάντησή της στον πρώην πρωθυπουργό είναι κόκκινο πανί. 

Η Μπακονογιαννομητσοτάκαινα έτσι σημείωσε πως ο αδελφός της δεν αμφισβητείται κάτι που επί του παρόντος δεν έχει πράγματι φανεί από το κοπάδι που τρέφει στη στάνη της Βουλής. Κι όσο για την ταυτότητα της ΝΔ πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Ποτάμι όπως παρατήρησε ο συμπατριώτης μου ο Καλαματιανός, η Ντόρα δήλωσε τα εξής: 

«όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Πρόσθεσε ότι “η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά…Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον εαυτό της». Οι φίλοι σας στην αντιπολίτευση ανησυχούν γιατί ακόμη ο λαός σας ανέχεται και δεν σας έχει στείλει στο διάβολο όλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: