Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ

 Ανωνύμου του Έλληνος


Φρικτό πειραματόζωο και στις πυρκαγιές. Δεν είπαμε εξ αρχής ότι οι φίλοι αναγνώστες της αιρετικής ιστοσελίδας είναι εκλεκτοί, ταξικοί μαχητές;  Ότι είμαστε τα γκαρσόνια, εσχάτως και ντελιβεράδες της βάρβαρης Δύσης  (η βαριά μας, ασήκωτη, βιομηχανία ραγιά) δεν είναι καινούριο. 


 

Ο Χίτλερ έλεγε ότι η Ελλάδα είναι ο ιδανικότερος τόπος να παραθερίζουν και ν’ ανανεώνουν τις δυνάμεις τα στελέχη του Γ’ Ράιχ. Αμ’ έπος, αμ’ έργο στο Δ’ Ράιχ. Χορτάσαμε μπαξίσι (συγνώμη αυτό είναι της μάνας του Πολιτισμού Ανατολής, pour pοire-ήθελα να γράψω) δεκαετίες τώρα, από τον καιρό των  μπατιροτουριστών, ένα καρπούζι και δυο μπύρες στα τέσσερα! Το καινούριο πείραμα είναι και το να μετατραπείς σε μπαταρία τους.

Για δάση, δέντρα, μελίσσια και ρετσίνια θα νοιάζονται τώρα οι άνθρωποι; Τρόπος του λέγειν, εκεί, που αφόδευσαν οι άνθρωποι φύτρωσαν τ’ άγρια και αιμοβόρα Δυτικά σκουλήκια. Άφησαν τα ντόπια τσιράκια να καεί ολοσχερώς η Βόρεια Εύβοια να γεμίσουν με ανεμογεννήτριες τα καραφλά βουνά της και με άλλους καταστροφείς του περιβάλλοντος, π.χ. ηλιακοί συλλέκτες, που εκτός των άλλων αποθηκεύουν, μολύνουν το έδαφος και με καρκινογόνες ακτινοβολίες του ήλιου. Πού θέλετε να βάλουν τις συσκευές της προόδου των τεράστιων συμφερόντων τους στα δάση της Θουριγγίας; Εσύ είσαι ο ραγιάς της Δύσης και η αποικία της…

Όχι μόνο! Το σημαντικότερο έγκειται στο ότι η Εύβοια είναι η συνέχεια του πειράματος «Ελληνικό», η Εύβοια είναι  το καινούριο Ελληνικό και κάτι πολύ παραπάνω! Παίρνει το Κεφάλαιο πλήρως αποψιλωμένη έκταση, σχεδόν μισό νησί, τεράστιο φιλέτο κι οικοδομεί εκ του μηδενός όπως γουστάρει,  χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Τί τραβάει η ψυχή τους; Βίλες και γήπεδα, εξάστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, πίστες, μαρίνες, ουρανοξύστες στα παράλια, θέρετρα, ό,τι άλλο επιτάσσει το φρικτό καπιταλιστικό συμφέρον,  ό,τι βάλει ο ανώμαλος Δυτικός νους, που για τα κέρδη του καταστρέφει την Φύση. Τα ξένα αφεντικά και τα ντόπια τσιράκια θα κτίζουν… επίγειους παραδείσους για χοντρά πορτοφόλια. Έτσι νομίζουν λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο, την μάνα Φύση, που έχει … άλλη γνώμη και ήδη το δείχνει παντού, επικίνδυνα για το ανθρώπινο είδος, τον μόνο καταστροφέα της.

Έρχονται πλημμύρες και άλλα πρωτόγνωρα για την Μεσόγειο (να πούμε για την γειτονιά μας) φαινόμενα, που το Κεφάλαιο επιχειρεί να ξορκίσει με κίβδηλα ονόματα. Με το έωλο παραμύθι της κλιματικής  αλλαγής ή κρίσης, που δεν μπορεί να γίνει φερετζές για την τραγική και αδυσώπητη αλήθεια: Τον λυσσασμένο, καταστροφικό πόλεμο του μεταλλασσόμενου σε πίθηκο ανθρώπου προς την μάνα Φύση, που είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ σύντομα κιόλας τον πρώτο μοναδικό θύμα, εκτός από θύτη. Γράμματα ψιλά για τον ηλίθιο, διεφθαρμένο, δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένο, κλιματισμένο όχλο, που ηδονίζεται να παρακολουθεί  στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) πυρκαγιές κι άλλες καταστροφές και να αυνανίζεται στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media).

Έγιναν και άλλα πειράματα με τον εμπρησμό της Εύβοιας. Για παράδειγμα  «Εκκενώσεις ο Κούλης». Στην τσίτα τον όχλο, «φεύγει» δεν «φεύγει» από τις εστίες του, ανάλογα με το γούστο της εξουσίας και δη του υπουργείου Δημόσιας Προβοκάτσιας. Μόνος στόχος να μην υπάρχουν νεκροί, πάει να πει πολιτικό κόστος για τους φασουλήδες της ξενόδουλης εξουσίας. Αρκεί να μην την πάθει ο νέος θαλαμοφύλακας Κούλης, όπως ο προηγούμενος ο άνευ Τσίπ(ρ)ας στο Μάτι. Τότε το πείραμα ήταν στα σπάργανα, τελειοποιείται τώρα. Φύγε κι έλα!  Δοκιμάζουν, εκπαιδεύουν «με πραγματικά πυρά» τον  όχλο να είναι σούζα στα φασιστικά κελεύσματα της εξουσίας, όσο λανθασμένα, εγκληματικά και ψυχοτροπικά κι αν είναι. Μετά το «Φοράτε φίμωτρα!» ήρθε να δέσει η συνέχεια «εκκενώστε τα χωριά σας»!

Και στις δυο περιπτώσεις εντελώς, εγκληματικά λανθασμένη η δράση των Αρχών, εμφανέστατα προβοκατόρικη. Στον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας αποδείχθηκε πόσο ολέθρια είναι τα σφραγίσματα της κοινωνίας (lοck dοwn) και στις πυρκαγιές στην Εύβοια ό,τι σώθηκε, έγινε από τους κατοίκους, που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο.  Ο θαλαμοφύλαξ Κούλης Ξεπουλητάρης θέλει να παραδώσει  στα ξένα αφεντικά καμένη γη, πεντακάθαρο έδαφος για ανεμογεννήτριες, βίλες και λοιπά… χρειώδη του Κεφαλαίου. Όχι μόνο ο  κύριος Κούλης. Δουλεύει εντατικά το όλο σύστημα. Τί είναι αυτά, που αποκάλυψε πρώην υπουργός Εσωτερικών, ανήκων όχι στην αντιπολίτευση αλλά στην Ν.Δ.;

Την εγκατάσταση ανεμογεννητριών Στο Μαντούδι, άλλες περιοχές, ακόμα και νησάκια «έχρισε» νόμιμη, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και κατ’ εξαίρεση του Συντάγματος η τότε αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, νυν Προέδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, η οποία έχει πολυτελές διαμέρισμα σε πρότυπο συγκρότημα στο Μεταξουργείο, που κατασκεύασε η εταιρεία, η οποία θα εγκαταστήσει τις ανεμογεννήτριες στο Μαντούδι, την οποία εταιρεία έχει ο πεθερός του υπουργού του Κούλη, του Γ. Γεραπετρίτης, ο οποίος είναι κοινό μυστικό ότι πρότεινε στον Κούλη την Κ. Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας!!!

Τί σχέσεις… τρίτου τύπου είναι αυτές του επιτελικού (παρά)κράτους της Δεξιάς; Αληθεύουν όλα αυτά, που δημοσιοποίησε ο  Αργύρης Ντινόπουλος,  περί ων ουδείς στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα αμφιβάλλει; Γιατί πέρασαν στα ψιλά  στα κατά τ’ άλλα λαλίστατα βοθροκάναλα; Είναι του σκασμού ταϊσμένα  από τον Κούλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: