Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Σε γραμμή παραγωγής ο άνθρωπος

 Κατάντια της νομικής και του ΔΣΑ 

 

 

«Είναι νοσηρές μειοψηφίες οι γυναίκες που δεν ξυρίζονται και που εξακολουθούν να έχουν ραγάδες!!» 


 

 Την πανηγυρική έναρξη του πτωχευτικού κώδικα δια του οποίου χιλιάδες χρεοφειλέτες θα καταστούν τρόφιμοι των πεζοδρομίων, επέλεξε μια παγκοσμίως και πανελληνίως άγνωστη και υποψήφια πολιτεύτρια με τη ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, να εκφράσει την προσωπική της αισθητική για το δεύτερο φύλλο λέγοντας πως: 

 «Είναι νοσηρές μειοψηφίες οι γυναίκες που δεν ξυρίζονται και που εξακολουθούν να έχουν ραγάδες!!» 

Το να υπενθυμίσω εν πρώτοις σε ένα νομικό σούργελο πως ο άνθρωπος δεν προκύπτει ως καλτσοβιομηχανία και ότι η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του αποτελεί συνταγματικό του δικαίωμα, είναι σαν να βάζεις έναν ευρωπαίο να παρακολουθήσει αφρικάνικη συναυλία. 

Και κατά δεύτερο,το να εξηγήσω το γιατί το κάνει τώρα είναι μάταιο αφού αυτό είναι κάτι περισσότερο του προφανούς. Ο αποπροσανατολισμός. Κορυφαίο θέμα και ανάθεμα δεν είναι κατ' αυτή σήμερα η ολοκλήρωση της λεηλασίας της ανθρώπινης ζωής επειδή όφειλε ως δικηγόρος ν' αποδεχτεί ότι: 

Κατά την κυβερνώσα πολιτική μαφία στοχοποιούνται όλοι όσοι λαμβάνουν σύνταξη πλέον των επτακοσίων ευρώ έτσι ώστε το μακρύ σιδερένιο χέρι του καθεστώτος ν αρπάξει και το τελευταίο ψίχουλο. 

Ε, όχι πολιτικό σούργελο. Υπάρχουν τρίχες που δεν είναι δυνατόν να ξυριστούν. Κι αυτές βρίσκονται στη νοητική σου παραγωγή και στην εκφορά του πολιτικού σου λόγου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: