Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ

 Ζήτησε από εμφιαλωμένο νερό ως ψυχιατρική εξέταση το εν ονόματι Φουρθιώτης καθεστωτικό απόπλυμα.. Όχι όπως τα ήξερες μωρή νύφη'μ αλλά όπως τα βρήκες..

 


Στην αποκάλυψη ότι ο προφυλακισμένος παρουσιαστής επιχείρησε να μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο για εξέταση, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προέβη η ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε στο newpost.gr, ότι «ο Μένιος Φουρθιώτης προσήλθε την Κυριακή, 23/5/2021, γύρω στις 12.30, στο Δρομοκαΐτειο το οποίο εφημέρευε, συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών. Ο κος Φουρθιώτης προσήλθε μετά από δικό του αίτημα να του γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και εξέταση για να διαπιστωθεί αν χρίζει νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική».

Στο Δρομοκαΐτειο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, ο Φουρθιώτης περίμενε κανονικά τη σειρά του, ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ «την ώρα της αναμονής του, ο κος Φουρθιώτης ζήτησε από τους νοσηλευτές νερό. Ένας νοσηλευτής του έφερε νερό από τον ψύκτη σε πλαστικό ποτηράκι αλλά ο κος Φουρθιώτης απάντησε πως δεν μπορεί να πιεί… τέτοιο νερό και πως πίνει μόνο εμφιαλωμένο. Οι νοσηλευτές που είχαν εύκαιρα εμφιαλωμένα νερά, του έδωσαν ένα μπουκαλάκι. Οι γιατροί τον είδαν τελικά γύρω στις 14.00. Τον εξέτασαν ενδελεχώς και για αρκετή ώρα, αλλά η ομάδα των ειδικών έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος νοσηλείας του και έτσι μετά το τέλος της εξέτασης, ο κος Φουρθιώτης αποχώρησε ξανά με τους αστυνομικούς για τις φυλακές Κορυδαλλού».

Σύμφωνα με τα «Νέα», ο Μένιος Φουρθιώτης αρχικά δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του το βράδυ κι ότι χτύπησε στον αυχένα. Οδηγήθηκε αμέσως στο ιατρείο της φυλακής κι εξετάστηκε, όμως, δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό. Τότε ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και αμέσως παραπέμφθηκε στο Δρομοκαϊτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: