Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ..ΧΕΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ: ΆΠΑΣΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΟ ..ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!! ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ.. ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ..


Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!! Μόνον ηλίθιοι ή τσανακογλειφτες σφυρίζουν αδιάφορα εμπρός στην οδυνηρή για τους λαούς πραγματικότητα που επιβάλλει τα πολιτικά δουλικά ως εκτελεστική επιτροπή της άρχουσας τάξης..




 Η δήλωση του εμπεριέχει μια ενδιαφέρουσα ομολογία: «Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν». Δεν είναι πως δεν το γνωρίζαμε  αλλά σίγουρα έχει την αξία του να το λέει ένας εφοπλιστής. 

Αναλυτικά η δήλωση του Αθανάσιου Λασκαρίδη:

 «Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο. Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν. Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει. Λονδίνο, 24 Μαΐου 2021».

Δεν υπάρχουν σχόλια: