Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

 Ανωνύμου του Έλληνος

 

Θα σας πω… δίδυμη ιστορία προς τιμήν των 200 ετών της «επανάστασης» του ‘21, που ευτυχώς μας πήρε ραγιάδες των Τούρκων και μας έκανε σκλάβους των Δυτικών! Τότε προείχαν στην Γκραικυλία ο κομμουνιστικός κίνδυνος και τα Μακρονήσια εθνικού φρονηματισμού, που παρεμπιπτόντως στις μέρες μας έγιναν Γκουαντάναμο. Άλλο πείραμα! 

 


Τότε  παλάτι και κομματικοί πράκτορες Αμερικάνων πάλευαν για… νομή εξουσίας. Εκλιπαρούσαν τον πρέσβη των Η.Π.Α. να τους χρίσει θαλαμοφύλακες, να κάνουν την θητεία προδοσίας και μίζας. Τότε η διαβόητη Αποστασία του Κων/νου Μητσοτάκη και άλλων βουλευτών της Ένωσης Κέντρου, του Γεωργίου Παπανδρέου, που πάτησε το κουμπί αιματοχυσίας και κατάκτησης από τους Αγγλοαμερικάνους της μόνο 50 μέρες σε 6 αιώνες πραγματικά λεύτερης Ελλάδας, «Μητσοτάκη μασκαρά»!-αντιβούιζαν Αθήνα, Πειραιάς κι άλλες πόλεις σε συγκεντρώσεις δεκάδων χιλιάδων λαού.

Αν ψέλλιζες σε αυτούς τους διαδηλωτές ότι σε 25 χρόνια ο «αποστάτης»  Μητσοτάκης θα γινόταν πρωθυπουργός (θαλαμοφύλακας) Γκραικυλίας θα σ’ έπαιρναν με τις πέτρες αν δεν σε πυροβολούσαν. Τόσο (δικαιολογημένο) μένος! Οι γονείς μας, οι πρότερες γενιές, δεν πίστευαν στα μάτια, όταν το είδαν με την συνενοχή όλων. 

Αν έλεγες στον Κων/νο Καραμανλή πριν το 1976 ότι θα περιμάζευε τον Κ. Μητσοτάκη («Εφιάλτη» κατά τον μίστερ Άντριου Παπάντριου) θα σε έβριζε χυδαία, αν δεν σε έδερνε!  Αδίκως, γιατί αυτός ήξερε από μπάρμπα Σαμ, ήταν υπηρέτης του πιστός. Μια ωραία πρωία  κατ’ εντολήν Αμερικάνων ο Κων/νος Καραμανλής (οι αυλοκόλακές τώρα τον φώναζαν «Θεό»)  όρκισε τον «Αποστάτη», θαρρώ Συντονισμού, δηλαδή «τσάρο» της οικονομίας. Και να η διαδοχή, να το «βρώμικο 1989» και να ο «Μασκαράς» θαλαμοφύλακας!

Να το παιχνίδι σήμερα παίζεται αντίστροφα! Γιατί οφείλει το (φασιστικό)  κράτος δικαίου να έχει συνέχεια! Μετά από χρόνια το στερνοπούλι του  «Εφιάλτη» χρίσθηκε δια της ίδιας οδού  νέος θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας, πάντα με συνενοχή του ηλιθίου όχλου της. Κι ενώ ουδεμία επιθυμούσε σχέση με το ΠΑΣ0Κ, έβγαζε  καντήλες σαν άκουγε τον αρχηγό και στελέχη του, μολονότι οι ΠΑΣ0Κοι κομματάρχες έριχναν ανάθεμα στο όνομα Ν.Δ.…. 

Νάσου ξανά ο «ξένος παράγοντας», ο ΠΑΣ0Κάρας Χρυσοχοΐδης χρίζεται υπουργάρα του Κούλη στο ευαίσθητο υπουργείο Δημόσιας Προβοκάτσιας. Τί θέλατε, δηλαδή, να πάει στράφι τόση εμπειρία, τέτοιο «know hοw» που λένε τα ψηφιακά πιθηκάκια; Τσάμπα αναδεικνύονται στελέχη ειδικευμένα, είναι καιρός να τα καίνε οι ξένοι δυνάστες; Ξεχνιέται η τάχα εξάρθρωση της οργάνωσης του κράτους, του παρακράτους, ξένων μυστικών υπηρεσιών κι άλλων σκοτεινών κύκλων, όχι τυχαία με  όνομα «17 Νοέμβρη» και μπάρμπα Σαμ αιγίδα;

Και στο κάτω-κάτω έχει πολύ σοβαρές δουλειές ακόμα ο Καπιταλισμός στο φρικτό πειραματόζωο Γκραικυλία! Είδατε τί ωραία κι αποτελεσματικά δουλεύει το υπουργείο της Δημόσιας Προβοκάτσιας με τον εν λόγω τέως ΠΑΣ0Κάρα; Ελβετικό ρολόι! Καμαρώστε  μόνο πόσο αυθεντικά παίζεται το…  παραδοσιακό «κλέφτες» και «αστυνόμοι». 

Ένστολες ομάδες, υποδειγματική υποκριτική, συμπλέκονται με κουκουλοφόρων συναδέλφων και σε μια ώρα γίνεται γης Μαδιάμ η Αθήνα, ξεσκαρτάρουν, αδειάζουν δακρυγόνα, κρότου λάμψης και λοιπά αναλώσιμα ν΄ αγοραστούν νέα, να δουλεύει το κράτος, που δολοφονεί Παλαιστινίους. Μην έχει , ρε αδελφέ, αρρυθμίες ο Καπιταλισμός!

Άντε τώρα να με πείσετε ότι δεν βάζουν εκ των έσω πεπονόφλουδες στον  κύριο Κούλη, που δεν δείχνει αρκούντως ικανός, να το πω ευγενικά. Άντε να με πείσετε ότι ο της Δημόσιας Προβοκάτσιας υπουργός και άλλα άνθη  της Ν.Δ. δεν θα παίξουν δυναμικά στην διαδοχή, πάντα υπό ξένη μπαγκέτα; Δεν θα «συνωμοτήσουν», ας πούμε σε βρώμικο 2021, όταν θα γίνουν εκλογές με απλή αναλογική, δεν θα βγαίνει θαλαμοφύλακας,  κομματικές συμμορίες θα εκλιπαρούν…το ξένο δακτυλίδι, που θα ορίσει με συνοπτικές διαδικασίες θαλαμοφύλακα.  

«Από τ’ αφτί και στον δάσκαλο»! Από το 1830 και εντεύθεν υπήρξε ανώτατο πολιτικό στέλεχος  στην αποικία Γκραικυλία, που να μην έχει διοριστεί, να μην έχει ανοχή και πράσινο φως των ξένων επιβητόρων; Αμφιβάλλετε ακόμα για τα ευεργετήματα της «επανάστασης» του 1821;

Δεν υπάρχουν σχόλια: