Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

" Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σε στραβοκοιτάξει ένα κράτος εκδικητής.. "  Αυτό όμως Γιάννη που δεν έμαθε το κράτος της καπιταλιστικής σαπίλας είναι πως όταν ξεκινά το ταξίδι της εκδίκησης δεν φρόντισε να σκάψει δύο τάφους..

 


Με μια λακωνική ανάρτηση στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Γιάννης Αγγελάκας, τάχθηκε κι αυτός υπέρ των αιτημάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα που διανύει την 48η ημέρα απεργίας πείνας.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ότι: «Ο κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας δεν πρέπει να πεθάνει. Η ντροπή θα πέσει πάνω σε όλους μας. Άλλωστε ένα κράτος εκδικητής δεν ξέρεις πότε θα στραβοκοιτάξει κι εσένα».

Υπενθυμίζεται ότι και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάλεσε την Πολιτεία «να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ. Κουφοντίνα [...] και να λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας του».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας διέταξε «τη λήψη των κατάλληλων και αναγκαίων μέτρων, συνεκτιμώντας την προσωπικότητα του κρατουμένου, τις επιδιώξεις του και τη σταθερότητα της απόφασής του, προς αποτροπή άμεσου κινδύνου ζωής ή σοβαρής και μόνιμης βλάβης της υγείας του».

Photo credit: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: