Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

 


Μηνύει τους μηνυτές ο Κοντοπούτανος.. Αυτό το άθλιο σάπιο κοινωνικό σώμα.. Που απ' όπου περάσει έχει εγκαταλείψει κοινωνικά ερείπια. 

Από την πολιτική και τον αθλητισμό ως και τα ακροατήρια ασπίδα των πρεζέμπορων και των ένστολων εγκληματιών . Αυτός ο apolitic παλιάτσος με τα δημόσια κηρύγματα επί της ηθικής που χρόνια πολλά τώρα του έδινε βήμα το τηλεοπτικό κατιναριό.

 

 

 

 

 Αυτός ο υποδειγματικός "οικογενειάρχης" που τα εν οίκω τα έκανε εν δήμω για ν' αποσπάσει μερικά ψήγματα προσοδοφόρου προσοχής. 

Αυτός ο μάγκας όπως τον χαρακτηρίζει το μήλο που έπεσε κάτω από την μηλιά που στη Πάτρα της Παναχαϊκής τον φυγάδευσαν νύχτα και τον έκρυβαν από χωρίου εις χωρίον. Αυτός ο κλασομπανιέρας που έχει διαγράψει την Λάρισα από τη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη μη τύχει και τον πάρει κάποιο μάτι. 

Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει αυτό @ρχδ$ ο σκηνοθέτης που λαδώθηκε το σύμπαν από το μαύρο λάδι της ψυχής του για να μην κρεμαστεί το μαχαίρωμα στα μανταλάκια -- άλλος γονιός κι αυτός που εξαργυρώθηκε για τον κανιβαλικό βιασμό του γιου του-- αλλά κοντοπούτανε δεν σώζεται ο πελάτης σου.. 

Και ξέρεις γιατί; Επειδή η βία συγκαλύπτεται μόνον με ψέματα και το ψέμα με βία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: