Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΟΥΤΕ ΤΡΙΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ:


Αποκλειομένου του σκέπτεσθαι, συσκέπτονται στο υπουργείο πολιτικοί και λοιμωξιολόγοι επί της μετάλλαξης του κορνωναϊού!! Κι όλ' αυτά όταν ΕΟΦ επί παραδείγματι, δεν είναι εργαστηριακός έλεγχος, αλλά κατάντησε μια από τις "ωραίες γραφειοκρατικές ιστορίες" Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν;

 

 

Ο «άγνωστος Χ» - που είναι ο μεταλλαγμένος κορωνοϊός – απασχολεί έντονα τους ειδικούς. Τι είναι αυτή η μεταλλαξη, από πού προέρχεται, πως θα αντιμετωπιστεί, μεταδίδεται πιο εύκολα και επηρεάζει   περισσότερο τα παιδιά; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θελουν άμεσες απαντήσεις.

Όπως και να έχει για το ζήτημα των μεταλλάξεων, συγκαλείται σήμερα σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, στις 13:30. Στη σύσκεψη, εκτός από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα μετάσχουν ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτρης Θάνος, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και οι καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας, Γιώργος Σουρβίνος, Δημήτρης Παρασκευής και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η σύσκεψη θα έχει ως αντικείμενο τον συντονισμό και την ενίσχυση της γονιδιωματικής επιτήρησης με τη λειτουργία πανελλαδικού δικτύου που παρακολουθεί τις τυχόν μεταλλάξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: