Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

“the antibody society”

 Επισφαλές το εμβόλιο της PFiser ?

 

Πλαισιώθηκα από άσπρες μπλούζες μόνο που ξεφύγαμε από τα συνήθη. Τα τετριμμένα. Που αφορούν την κατεδάφιση του δημόσιου συστήματος υγείας. Έχουν τόσο εξαντληθεί αυτά που η επανάληψη μπορεί να είναι μητέρα της μάθησης αλλά επίσης είναι και αιτία κορεσμού και αηδίας. 

Θέλω υπεραισιόδοξα να πιστεύω πως τουλάχιστον τα έχετε αρχειοθετήσει στον σκληρό δίσκο του μυαλού για την ώρα της εκλογικής κρίσης. Επειδή στους δρόμους της φωτιάς δεν σας βλέπω να κατέρχεστε. Επιλέγετε μια άθλια ζωή παρά ένα άθλιο τέλος.. Γενηθήτω το θέλημά σας . 

Να σας προειδοποιήσω όμως πως: Τα εμβόλιο του .. «Σαλονικιού» Μπουρλά, που αναμένατε ως μάνα εξ ουρανών, δεν έχει αναμετρηθεί με τις παρενέργειές του ιδία δε σε βάθος χρόνου.. Πρόκειται για ένα σκεύασμα που όπως αναφέρει το ιατρικό περιοδικό “the antibody society” επεμβαίνει στο RNA το οποίο ως γνωστό από την βιολογία αποτελεί τμήμα του DNA.  

Και ως τέτοιο αλληλεπιδρούν το ένα επί του άλλου, με τους γιατρούς να στέκουν όχι απλώς επιφυλακτικοί, αλλά κουμπωμένοι ως προς τις συνέπειες που θα έχει η επέμβαση αυτή αφού: 

Πρόκειται για παρενέργειες που δεν ελέγχονται λόγω της χρονικής πίεσης που υπόκεινται οι φαρμακευτικές εταιρίες ποια πρώτη θα κόψει το νήμα του καπιταλιστικού ανταγωνισμού, για να προσποριστεί τα μυθικά νούμερα των δολαρίων ή των ευρώ από τα συμβόλαια που θα υπογραφούν. 

Και γιατί οι γιατροί να το βλέπουν με μάτι μισόκλειστο; Επειδή αν το σήμα αλλοιώσει τη σύνθεση του DNA τότε οι καρκινογενέσεις είναι προ των πυλών και αναπόφευκτες. Κυρίως στο αίμα. Ειδικά επί του τελευταίου οι αιματολόγοι γιατροί με τους οποίους συνομίλησα (τους αγνοησαν επιδεικτικά στις επιτροπές) ήταν κατηγορηματικοί. Και όχι μόνον αυτό.. 

Η υποχρέωση λήψης του δίχως τις μετρήσεις αυτής της βασικής παραμέτρου, στοιχειοθετεί έγκλημα που την ηθική αυτουργία θα την έχει εξ ολοκλήρου η κυβέρνηση που θα το αποφασίσει. 

Διαφορετική ήταν η γνώμη τους ως προς την Βρετανική εκδοχή του εμβολίου. Αυτό ανέφεραν παραπέμπει σε μια κλασσική περίπτωση προληπτικής ιατρικής, εξαντλητικά δοκιμασμένη επί δεκαετίες. 

Επετεύχθη συμπτωματικά χάρις την εσφαλμένη ενέργεια ενός ερευνητή που κατά την πειραματική διαδικασία χορήγησε μειωμένη δόση και για να αποκαταστήσει τη θεραπεία το επανέλαβε την επομένη ολικά, με τα αποτελέσματα να είναι θεαματικά. 

Αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. 

Σε ότι τέλος αφορά την Ρωσική απόπειρα δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη γιατί μόλις χθες κατατέθηκαν με κάθε λεπτομέρεια στον ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας ) η δράση και τα συστατικά του αλλά και πάλι. Κάθε φαρμακευτική εταιρία κρατά άσσους στο μανίκι της. Γιατί είναι μυθώδη τα ποσά σου λέω Άρη.. Ες αύριον τα σπουδαία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: