Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

 

Μεταφράζω την εικόνα της πανδημίας περιεκτικά γιατί τα πολλά λογια είναι φτώχεια. Η κυβέρνηση ως διευθύνουσα σύμβουλος μιας χούφας ολιγαρχών κατόχων του κράτους αποικία:

 

Σαρώνει ότι απόμεινε ως δημόσια περιουσία του λαού αρχής γενομένης από την υγεία . Συνέπεια αυτού είναι ο ακρωτηριασμός της. Ταυτοχρόνως και για να προστατευτούν οι καταθέτες αλλά και οι όμιλοι σχεδιάζει μαζικές επιθέσεις λεηλασίας στα εξαθλιωμένα νοικοκυριά. 

 

Οι επιστημονικές επιτροπές των --και αχρήστων και συστημικών-- ανδρεικέλων που από την ληξιαρχική καταγραφή των θανάτων – ειρήσθω εν παρόδω κατέστησαν την αστρολογία πιο αξιόπιστη—πέρασε στην επόμενη πίστα  των εμβολίων για την προώθηση των οποίων και εμπρός στα αδιέξοδά της στήνει σκηνικό τρομοκρατίας  με μεταλλάξεις του ιού. Μόνον που: 

Τουλάχιστον το ήμισυ του ιατρικού πληθυσμού – εξαιρούνται τα ιατρικά βαποράκια—απάντησε μ ένα ξερό όχι στο διατυπωμένο εγγράφως και ατομικά κυβερνητικό ερώτημα αν προτίθενται να το κάνουν. Τα στοιχεία μου ως βεβαίως έχετε από τις αλλεπάλληλες επισκέψεις σας στον ιστότοπο δεν διαψεύστηκαν ποτέ. 

Δεν ξέρω τι αποφάσεις θα πάρετε εσείς αλλά σε προσωπικό επίπεδο, εγώ οι τρεις γιοί μου και η αιματολόγος – καθ ύλην αρμόδια δηλαδή γιατί ξέρει την αμφίδρομη σχέση του DNA με RNA, όσο κανένα ξεπουλημένο ιατρικό βαποράκι των φαρμακευτικών---πρώην σύζυγός μου, δεν θα επιτρέψουμε καμιά βελόνα να μας τρυπήσει και για έναν επιπλέον λόγο:

Επειδή εμπιστευόμαστε τον διευθυντή του ΕΣΥ και του δημόσιου Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών που δήλωσε πριν τον μπλοκάρουν ότι: 

Ο ιός δεν είναι φονικός. Εμείς εδώ μοιράζουμε εξιτήρια και όχι θανάτους. Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι ΜΑΦ (μονάδες αυξημένης φροντίδας) και προσλήψεις τουλάχιστον 30 χιλιάδων εξαντλητικά εξειδικευμένου προσωπικού. Γι αυτό και το κυβερνητικό τσίρκο ανέβαλε το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Γιατί τον περίμεναν με τις πέτρες..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καντάφι: ′′ Αν τα εμβόλια ήταν δωρεάν, δεν θα υπήρχε ιός!" Δημιουργήθηκαν για να κατακτήσουν τις καπιταλιστικές κοινωνίες. ′′ ′′