Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ


 Ας συνοψίσουμε μήπως και βρούμε κάποια άκρη σε ότι καλείται σχέση εξάρτησης μεταξύ των βουλευτών του Σύριζα με την ηγεσία της Folli Follie. Ta mail δεν αμφισβητούνται αλλά στην έκθεση των εκκαθαριστών περιγράφεται "κομψά" πως δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί το περιεχόμενό τους. 

 

Δηλαδή τι …Χρησιμοποιήθηκε κρυπτογραφική γλώσσα; Ή μήπως οι εκκαθαριστές δηλώνουν εμμέσως πλην σαφώς απελθέτω εμού το ποτήριον τούτο. Σε κάθε περίπτωση το υλικό είναι άχρηστο. 

Πάμε στο χρήμα που η ΝΔ διατείνεται πως ενθυλάκωσαν τα στελέχη του Σύριζα. Το πρωί σ’ αυτές τις αξημέρωτες ενημερωτικές εκπομπές, άκουσα τον Φάμελο να παραδέχεται πως ναι, αλλά κατευθύνθηκαν σε έργο φιλανθρωπικό. Κι επειδή ελεήμων καπιταλισμός δεν υπάρχει, δεν μένει παρά  αυτό ν αποδειχτεί με στοιχεία ακλόνητα. Ονόματα αποδείξεις και μαρτυρίες των ευεργετηθέντων. Διαφορετικά είναι έκθετοι. 

Και εν κατακλείδι η πεμπτουσία του καβγά . 

Το νομοσχέδιο (με την επίμαχη διάταξη που εξυπηρετούσε τον όμιλο) που εισήγαγε το 2018 ο Σύριζα στη βουλή σε σχέση με το καθεστώς λειτουργίας των διασυνοριακών καταστημάτων του ομίλου σε αεροδρόμια και τελωνιακούς σταθμούς, ψηφίστηκε  υπερπλειοψηφικά και μετά πολλών επαίνων και από την Νέα Δημοκρατία!! 

Δεν χρειάζεται να είσαι Αϊστάιν για ν’ αποφανθείς πως εδώ υφίσταται καραμπινάτη διαπλοκή αφού μ΄ μέσω αυτής συνετάχθη το νομοσχέδιο που προηγουμένως σχεδιάστηκε στα σαλόνια της Εκάλης. Μόνον που η διαπλοκή δεν είναι ποινικού περιεχομένου αδίκημα, ως τη στιγμή που θα διακινηθεί μέσω αυτής μαύρο χρήμα. Επομένως αναφερόμαστε σε πολιτική αμαρτία.. Ε, γι αυτό γράφω συχνά πως ότι βάζεις στη κάλπη το βάζεις και στο σπίτι σου..  

"Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς."

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια: