Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΣΙΠΑ

 
Βασικό εν ανεπαρκεία αγαθό η τσίπα.. Βούλιαξε στο πηγάδι της ανικανότητάς τους, ή της δουλικής υποταγής στα οικονομικά και πολιτικά κελεύσματα της ολιγαρχίας και το δεύτερο lock Down, με ουδένα εκ των επιτροπών να είχε και να έχει την στοιχειώδη ευαισθησία κατάθεσης μιας παραίτησης εξηγώντας τους λόγους. 

 

 

 

Από τον Μάρτη ως τα σήμερα έφασκαν και αντέφασκαν με τον κορωναϊό να κάνει πάρτη σαρκάζοντάς τους. Όχι δεν απαιτεί ουδείς από μια χώρα σερβιτόρων και τηλεπερσόνων ν’ αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το όπλο του πρώτου παγκόσμιου βιοχημικού πολέμου που επινοήθηκε σε προηγμένα βιοχημικά εργαστήρια. Επί της φαιδράς πορτοκαλέας η μόνη «βαριά βιομηχανία» είναι ο τουρισμός των βραχιολάκηδων. 

Αυτό που, ο συρόμενος από τις υποδείξεις τους λαός στο αδιέξοδο, απαιτεί, είναι η προστασία της επιστήμης από τον δημόσιο εξευτελισμό της και κυρίως: Από την εμπλοκή της στις πολιτικές και οικονομικές ραδιουργίες. 

Είναι τουλάχιστον ανήθικο αποφάσεις που αφορούν την θεραπευτική του προστασία να παραπέμπουν σε απ’ ευθείας πολιτικές ή οικονομικές αναθέσεις, με τις επιστημονικές επιτροπές να τηρούν ή ένοχη σιωπή, ή ακόμη χειρότερα: Να τις υπερασπίζονται. 

Η δημόσια εικόνα των επιστημόνων παραπέμπει σε ληξίαρχους καταγραφής των θανάτων αφού εκ του αποτελεσματος αποδείχθηκαν επιεικώς ασυνάρτητα όποια μέτρα έχουν προτείνει. Δικαίως επομένως ο λαός αμφισβητεί κάθε τους λέξη πλην ίσως των συμπλεκτικών συνδέσμων. 

Ως εκ τούτων οι επιλογές είναι δύο. Ή αποσύρεστε και αντικαθίσταστε έστω και τούτη την ύστατη ώρα, ή θα υποστείτε τον εύστοχο χαρακτηρισμό που σας έχει αποδώσει ο λαός.  Ιατρικά βαποράκια των φαρμακευτικών. Τρίτον τι κατά την πολιτική ιατρική αποκλείεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: