Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 ΥΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.. ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ




Συναγερμός έχει σημάνει στο Μοντρεάλ του Καναδά, μετά από πληροφορίες για κατάσταση ομηρίας στα γραφεία της πασίγνωστης εταιρείας ηλεκτρονικών παιχνιδιών Ubisoft. 

Σύμφωνα με τον Business Insider, η αστυνομία έχει περικυκλώσει το κτήριο στην οδό Saint-Laurent Boulevard ενώ εικόνες από το σημείο δείχνουν εργαζομένους να έχουν ανέβει στην ταράτσα. Εκπρόσωπος της Ubisoft δήλωσε στην ιστοσελίδα: 

«Είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές». «Επιβεβαιώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας, αλλά όχι την υπόθεση ομηρίας» ήταν αντίθετα η πρώτη δήλωση εκπροσώπου των τοπικών αρχών στο Business Insider. 


Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπάλληλοι της εταιρείας στην ταράτσα, εθεάθησαν να προσπαθούν να σφραγίσουν την πόρτα που οδηγεί σε αυτούς. «Ταμπουρωμένοι» σε αίθουσες συσκέψεων είναι και άλλοι εργαζόμενοι σύμφωνα με αναφορές. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: