Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ


 Η ιστορία δεν αποσβήνεται με αστυνομικές διαταγές..Πορεία προς το άντρο του κακού..

 

 

 

 

Τη συμμετοχή τους στον πολύμορφο αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό και στην πορεία του Πολυτεχνείου στην πρεσβεία των ΗΠΑ για τις 17 Νοέμβρη προετοιμάζουν συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μαζικοί φορείς και αντιστασιακές οργανώσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή θα γίνει με τον συμβολισμό που αποκτά φέτος λόγω πανδημίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας: Μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά και ό,τι άλλο απαιτηθεί.

 

Στην πορεία στην Αθήνα έχουν ανακοινώσει ότι θα δώσουν αγωνιστικό «παρών» τα τρία μεγάλα Εργατικά Κέντρα της Αττικής (Αθήνας, Πειραιά και Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής), Ομοσπονδίες και Συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων - Εξορισθέντων Αντιστασιακών (1967 - 1974), η ΟΓΕ, η ΕΕΔΥΕ, η ΕΕΔΔΑ και άλλοι φορείς.

Με ανακοινώσεις τους και άλλες παρεμβάσεις διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι οι σχεδιασμοί της να επιβάλει «σιωπητήριο» στους αγώνες και να μην ακουστεί το σύγχρονο αγωνιστικό και αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα της επετείου του Πολυτεχνείου θα πέσουν στο κενό.

Στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις

Με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που θα γίνουν την Τρίτη 17 Νοέμβρη μπροστά από το Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, φοιτητικοί σύλλογοι και εργατικά σωματεία θα τιμήσουν την επέτειο της εξέγερσης το Νοέμβρη του 1973.

Στην Πάτρα, το Εργατικό Κέντρο και σωματεία της πόλης θα καταθέσουν στεφάνια την Τρίτη 17 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στο Παράρτημα. Εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν στις 5 μ.μ. στη συμβολή Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη, με όλα τα μέτρα προστασίας.

Εκδηλώσεις επίσης θα πραγματοποιηθούν σε:

  • Λάρισα, 5 μ.μ. κεντρική πλατεία
  • Βόλο, 5 μ.μ. δημαρχείο Νέας Ιωνίας
  • Τρίκαλα, 5 μ.μ. πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
  • Καρδίτσα, 5 μ.μ. πλατεία Δικαστηρίων
  • Χίο, 6.30 μ.μ. στο Ηρώο των Πεσόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια: