Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ

 
..ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

 Πιο κάτω από τον πάτο είναι ο απόπατος για την μητρόπολη του καπιταλισμού

 

 

Πλούσιο -στο twitter – ρεπερτόριο είχε να επιδείξει σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ που λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ξεκίνησε η διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας αρνήθηκε εκ νέου το αποτέλεσμα των εκλογών, έκανε λόγο για νοθεία, αναπαράγοντας αναρτήσεις πρώην φυγόδικου ηθοποιού, επιτέθηκε ακόμα και στο φιλικά προσκείμενο προς αυτόν Fox News και διεμήνυσε ότι δεν παραδέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα ζητώντας νέες εκλογές.

Εξαπολύοντας επίθεση στο Fox News, ζήτησε νέες εκλογές, υιοθετώντας ισχυρισμούς περί απάτης των ψηφοφόρων που διατύπωσε ο ηθοποιός Ράντι Κουέιντ.


Σε μια καταιγίδα αναρτήσεων και αναπαραγωγών στο twitter, ο Τραμπ δείχνει να υποχωρεί από την απόφαση για τη μετάβαση εξουσίας, κάτι που πολλοί το εξέλαβαν ως συναίνεσή του στο αποτέλεσμα των εκλογών που ανέδειξε τον αντίπαλό του νικητή.

Ωστόσο σήμερα, έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο διαμηνύοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για να παραμείνει στον Λευκό Οίκο. «Δεν παραδέχομαι τίποτα» δήλωσε εμφατικά, κάνοντας retweet σε μια φωτογραφία που τον δείχνει στο Οβάλ Γραφείο. Επίσης, έκανε αναπαραγωγή περίεργων βίντεο από τον Κουέιντ, που κάλεσε τους συντηρητικούς να αγω

Δεν υπάρχουν σχόλια: