Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΑΔΑ

 Ανωνύμου του Έλληνος

 

 Ρίχνω χοντρό γέλιο με την επίσημη ανακοίνωση κρουσμάτων Κορωνοϊού! Πέρα από την κραυγαλέα και προκλητική αναξιοπιστία, την μια λένε αυγά, την άλλη καλάθια, ένας λέει το μακρύ κι άλλος το κοντό του. Πρυτανεύουν μελοδραματικοί τόνοι, απειλές, τρομοκρατία, εκβιασμοί και η φασιστική υπεροψία, που σίγουρα θα ζηλεύουν και νονοί της νύχτας:  

 

 

Ναι ρε σας κλείσαμε πάλι μέσα γιατί δεν είσαστε καλά παιδιά-μας κουνά το δάχτυλο η χιτλερική καπιταλιστική εξουσία. Κλείστε μας, άθλιοι καπιταλιστές με τα τσιράκια σας, να πέσει πείνα να ξεσηκωθεί ο όχλος και… γαία πυρί μιχθήτω! Κι αν μας κλείσετε, πόσο θαρρείτε πως θα μείνουμε;

Όπως στιγμή δεν… φυλακιστήκαμε, οι συνειδητοί και εκλεκτοί, στο πρώτο λεγόμενο «lockdown»! Θα προσπαθούμε με κάθε μέσο να μη ψοφήσουμε, και ως την έσχατη ώρα, θα γλεντάμε κάθε λεύτερη αναπνοή, έξω, με αισθητική και αξιοπρέπεια, όρθιοι, δίχως φίμωτρο αργού θανάτου, σύγχρονη σβάστικα του Φασισμού. Πάντοτε θ’ αποκαλύπτουμε εγκλήματα του Καπιταλισμού. Εσχάτως τα… κορωνοειδή, με πρόσχημα την δημόσια υγεία, που από αιώνες την έχει πετάξει στα τάρταρα του μέγιστου κέρδους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: