Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 


ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΕΘΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.. ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΎ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ..

 

Ιδού τι έγραφα προχθές --όταν η ανησυχία της ένοπλης σύγκουσης είχε χτυπήσει κόκκινο --υπό τον τίτλο "Μπλόφες" εγώ ο συνωμοσιολόγος..

 


Η εικόνα μας μοιάζει σαν να ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί δίχως δίχτυ ασφαλείας. Στα πλευρά μας η απειλή πολέμου μεταξύ δύο ολιγαρχιών. Της Τουρκίας και της Ελλάδας. 

Που ναι μεν μεταξύ τους γνωρίζονται – απόδειξη οι αγορές ένθεν κακείθεν υποδομών – αλλά τα έσπασαν στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Και αλληλλοσπαράσσονται. Μόνο που θα χυθεί το αίμα εκείνων που δεν έχουν συστηθεί ούτε δια χειραψίας. Τα παιδιά και των δύο λαών. 

 

Το ερώτημα επομένως ποια πατρίδα να υπερασπιστώ, αυτή που με οδηγεί στη φυσική εξόντωσή μου, δεν έχει καν τεθεί. 

Υπεράνω ημών η υγειονομική κρίση. Ή πρώτος βιοχημικός πόλεμος, από τον οποίο ξεπαστρεύονται ως εκ θαύματος υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα και ο οποίος δοκιμάζει σεισμικά τα επί της άμμου ανεγερθέντα συστήματα υγείας.. 

Το καθημερινό νεκρολόγιο καταλαμβάνει τρομοκρατικά τουλάχιστον το ήμισυ των κυβερνητικών ανακοινώσεων και απλώνεται σαν μαύρη λαδιά στους νόες του πληθυσμού. Χώρος έτσι απλής καχυποψίας ως προς την αλήθεια ή έστω την ακρίβεια όσων εξακοντίζονται δεν υφίσταται. Φόρα την μάσκα φίμωτρο και σκάσε. 

Και στη σκιά αυτών διαδραματίζονται ιστορικά δημοσιονομικά εγκλήματα που φέρουν τη σφραγίδα της πτώχευσης, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης εκ της οποίας ο καπιταλισμός αναδιατρέφεται. 

Ευκαιρία την έχουν εύστοχα βαφτίσει. Επειδή κατά τη στιγμή που οι ισχαιμικοί λαοί εξολοθρεύονται, οι ολιγαρχίες αναζωογονούνται όπως τα βακτήρια, από τον θάνατό τους. Το 1% του ελληνικού πληθυσμού αύξησε κατά 50% τον πλούτο του. Ακολουθείστε το χρήμα υποστηρίζουν σοφά οι Αμερικανοί και θα βρείτε τους δράστες. Είναι ηλίου φαεινότεροι αρκεί να ξαχρίσεις την εικόνα. 

Τότε θα διαπιστώσεις πως ότι βιώνεις, --κυρίως ως προς την απειλή του πολέμου μεταξύ των δύο παράκτιων χωρών του Αιγαίου, αλλά και η βιοχημική χολέρα του RNA--,είναι μια μπλόφα. Ουδείς επιδιώκει τον πόλεμο αυτό και πέρα και πάνω απ’ όλους η επικυρίαρχη και δυναστική αυτοκρατορία. 

Γιατί θα ξυπνήσει ένα πρωί στον χειρότερο εφιάλτη της. Την – πέραν των πιθανών λαϊκών εξεγέρσεων σε όλα τα Βαλκάνια --εξασθένηση ενός εκ των ακροπτερυγίων του ΝΑΤΟ με τους εξ ίσου ισχυρούς εχθρούς της να καραδοκούν. Αλαζόνες είναι, μαλάκες όμως όχι. Κι όσο το ελέγχουν δεν θα το επιτρέψουν εκτός και αν κατά τον επιθανάτιο ρόγχο τους προκαλέσουν μια αυτοκαταστροφή.

Επομένως τι; Τιιιι;;; Θ αρπάξουν έτσι οι επικυρίαρχοι τον φυσικό πλούτο, σέρνοντας υπό τους φόβους αυτούς τις αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες στους θεσμικούς θαλάμους αερίων της τελικής λύσης, δίχως να στάξει στάλα αίμα. Μπλοφάροντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: