Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ

 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΑΣ ;



Εξαφανισμένος παραμένει ο φυγόποινος πλέον υπαρχηγός της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκισης για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης είναι άφαντος, με την κυβέρνηση να φέρει ακέραιη την ευθύνη για τη μη σύλληψή του. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τελευταία φορά που τον είδε η αστυνομία ήταν στις αρχές Οκτώβρη, την ίδια στιγμή που η αστυνομία διέρρεε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο των συλλήψεων των χρυσαυγιτών ήταν πανέτοιμο και ότι ήταν θέμα ωρών να βρεθούν στη φυλακή οι καταδικασμένοι. Η κυβέρνηση, διά του Στ. Πέτσα, αποποιούμενη τις ευθύνες της, επικαλούνταν χτες το «περιοριστικό πλαίσιο» το οποίο ίσχυε για τον Χρ. Παππά και δεν περιελάμβανε την παρακολούθησή του.

Χτες, μάλιστα, με περίσσιο θράσος, ο Παππάς κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του Περικλή Σταυριανάκη έφεση ενάντια στην απόφαση του δικαστηρίου! Ο συνήγορός του εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ενώ σε σχετικές δηλώσεις του, και χτες, αφήνει να εννοηθεί πως στόχος του ναζί Παππά είναι να μην παρουσιαστεί πριν από την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο αποφάσισε να μην έχει ανασταλτική δύναμη η έφεση των περισσότερων από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ειδικά για τη διευθυντική ομάδα της. Επίσης, και ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Ι. Λαγός, που παραμένει στις Βρυξέλλες αξιοποιώντας την ευρωκοινοβουλευτική ασυλία, διά του χουντικού συνηγόρου του, Κώστα Πλεύρη, προσέφυγε στον Αρειο Πάγο, καταθέτοντας αναφορά αξιόποινων πράξεων για την αδιαμφισβήτητη παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητάς του (!). Ο Λαγός μάλιστα έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να αξιοποιήσει την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου ως μάρτυρα, η οποία είχε άλλωστε επιχειρήσει να ρίξει στα μαλακά τους φασίστες, τόσο κατά την πρότασή της επί της ενοχής τους ή όχι όσο και επί των αναστολών για τις ποινές τους. Θυμίζουμε ότι η ίδια, επιμένοντας στις αναστολές, έλεγε ότι οι καταδικασμένοι δεν είναι ύποπτοι φυγής, την ίδια στιγμή που είχε εξαφανιστεί ο Παππάς...

Οι υπόλοιποι καταδικασμένοι βρίσκονται αυτές τις μέρες σε κελιά καραντίνας. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είναι στις φυλακές Δομοκού. Αλλοι φασίστες της συμμορίας είναι στις φυλακές Μαλανδρίνου, ανάμεσά τους και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: