Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ
 

Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς..Όχι ρε δεν ζηλεύω υπήρξα πανέμορφο αγόρι και κάτι τέτοια μπάζα τα άδειαζα στο πλησιέστερο οικόπεδο..

 

 Μέρες χήμειο στο Ντυνάν κι εξαναγκαστικής τηλεοπτικής αποχαύνωσης.. Το βιβλίο απαιτεί αυτοσυγκέντρωση γι αυτό και στο νοσοκομειακό περιβάλλον είναι απαγορευτικό.. Αλλά δεν μπορώ να πω.. Δεν χρειάστηκε η λήψη κανενός ψυχοχαλαρωτικού. 

 

Φρόντιζε η τηλεόραση να μου τα χορηγεί τα βράδια σε ισχυρές δόσεις.. Γιατί εκεί που νόμιζες πως οι τηλεοπτικοί βόθροι έφτασαν στον πάτο τους, ανακαλύπτεις πως ο πάτος είναι διπλός.. Και τ’ όνομα του κορυφαίου; ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ !!. 

 

Είκοσι ξεφτυλισμένες ξεκατινιάζονται για την καρδιά ενός συμπατριώτη μου, (είδατε τι παράγει η Μεσσηνία, εκτός από λάδι και φραγκόσυκα και αεράτα ζιγκολό πολυτελείας σα ζωντανούς ζωγραφικούς πίνακες), έτοιμες για όλα.. Κυρίως με τα πόδια στην ανάταση..Και με τις φεμινίστριες να σιωπούν ένοχα όταν δεν ωρύονται για κάποιο δύστυχο που έριξε ένα χαστούκι στη σύζυγο γιατί τον έφτασε στα άκρα.. 

Κάτι ήξερε η Σιμόν Ντε Μποβουάρ όταν ζητούσε συγνώμη, γιατί με το «Δεύτερο φύλο» της, εξέτρεψε τις γυναίκες από τη πραγματική τους φύση. Που στη περίπτωση του μπάτσελορ ο ψυχικός βιασμός προηγείται του σωματικού. Σπέρμα αλλά δίχως αίμα. Βελούδινος.. Ποια αξιοπρέπεια… Ποιο ήθος.. Ποιες αξίες ζωής.. Όλα συμπυκνώνονται σε έναν ισχυρό φαλλό ανεξαρτήτως της δυνατότητας γονιμοποίησης!! 

Η αναπαραγωγή του είδους και το όνειρο της οικογένειας δια μέσου ενός ισχυρού δεσμού στη ψηφιακή εποχή, υποτάχθηκε στην αερογαμία του one night stand. Ακολουθούν πιστά το παράδειγμα της Μαίρυλιν Μονρόε που είπε πως «οι γυναίκες διαθέτουν δύο φοβερά όπλα. Το μακιγιάζ και τα δάκρια. Ευτυχώς για τους άντρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο ταυτόχρονα.» 

Ναι γιατί εδώ γίνεται η χρήση του βασικού ενστίκτου. Κατάσταση ζωώδης. Και ξεμαλλιάζονται για ένα γαμήσι ως να βρίσκονται σε διαρκή οίστρο. Που μπορεί ν’ αποδειχτεί και αποκαρδιωτικό. Καμιά σημασία δεν έχει. Η εικόνα πάνω και πέρα απ’ όλα.. Θα περίμενα μια ανατροπή που θα υπερέβαινε το πρωτότυπο της αμερικανοκλανιάς . Ο πρωταγωνιστής στο τέλος ν’ αποδειχτεί αδελφή ψυχή..(και για να προλάβω τους κακεντρεχείς.. Δεν ζηλεύω.. Υπήρξα πανέμορφο αγόρι..) 

Πραγματικά έχω καταπλαγεί για το τι άλλο θα φανταστούν για να σπρώξουν τον πληθυσμό στη πλήρη αποβλάκωση. Κυρίως τις γυναίκες. Που από τις Σουφραζέτες του δικαιώματος ψήφου, μέχρι σήμερα του διαχρονικού αγώνα για την ισότητα, έχουν χύσει το αίμα τους.. 

Προφανώς επρόκειτο για άλλες γυναίκες άξιες του σεβασμού και της αγάπης μας. Γιατί ως φαίνεται οι σημερινές δεν κοιμούνται με άντρες, αλλά με αφηρημένες έννοιες: την εικονική ψευδαίσθηση, την εξουσία, τη δύναμη, τη φήμη, τα λεφτά, τη μόδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: