Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ

 

 Ανωνύμου του Έλληνος

Πάλι νικήσατε κατά κράτος τους Τούρκους! Αλλά στον ύπνο σας! Μόνο για εσωτερική κατανάλωση εθνικιστικός τσαμπουκάς! Μην το λέτε δυνατά και το μάθουν οι σύμμαχοί σας, που σας χτυπάνε φιλικά στην πλάτη, να κάνουν στην συνέχεια χοντρές δουλειές με την Άγκυρα και τον «σουλτάνο της»! 

 

 

Δεν αντέχεται τέτοια νίκη, θρίαμβος της ελληνικής φυλής κατά του προαιώνιου εχθρού, που όμως είσαστε φιλαράκια εντός ΝΑΤΟ, στην ληστοσυμμαχία των Φονιάδων των λαών Αμερικάνων! Είμαι έτοιμος ν’ απαριθμήσω τις μεγάλες, περιφανείς διπλωματικές επιτυχίες, το πρόσφατο χρονικό διάστημα, διότι τα τελευταία χρόνια είναι αμέτρητες και δεν επαρκή χώρος.

Γίνεται μετά από 90 χρόνια τζαμί η Αγία Σοφία, αλλά «εσείς» δεν κωλώνετε και ρίχνετε ακόμα ένα ηχηρό χαστούκι στον «σουλτάνο». Εν τω άμα, ντάλα καλοκαίρι τραβάτε έναν «ακάθιστο ύμνο στην Μητρόπολη της Αθήνας και σιγά το πρόβλημα! 

Τζαμί εσείς, ακάθιστο ύμνο εμείς, κατά το ποδοσφαιρικό: Γκολ εσείς, σέντρα εμείς! Όλα, καραγκιοζιλίκια για εσωτερική κατανάλωση δίχως ίχνος διπλωματικής προοπτικής. Δεν καταλαβαίνετε ότι τέτοιου είδους χειρισμοί υποβαθμίζουν στην παγκόσμια κονίστρα την σημασία της μετατροπής της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τέμενος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: