Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΣΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ


Να τον χαίρεστε !! Τον γιατρό αντιδήμαρχό σας!! Τον Αηδονόπουλο.. Που τον ξεμάτιασαν σε ζωντανή σύνδεση.. για να αποδείξει την ύπαρξη της μεταφυσικής.. !! 

Στους θεσσαλονικείς αναφέρομαι –όχι πως είμαστε καλλίτεροι εμείς—Που στα σάιτ στολίζουμε την οικογενειοκρατία και στη κάλπη τη βάζουμε στο σπίτι μας. 
Εγώ όμως θα είμαι τρυφερός μαζί του. 
Θα στηρίξω τη θέση του που τον οδηγησε στον δημόσιο εξευτελισμό του κυρίως εξ αιτίας της ιδιότητάς του. 





Πρόσεξέ με γιατρέ. 
Ο άνθρωπος είναι μια ηλεκτρογεννήτρια που περπατά και ο ηλεκτρισμός παράγεται από τους εγκεφαλικούς του παλμούς. (αυτό φαντάζομαι πως το ξέρεις.) 

Όταν για λόγους διέγερσης του θυμικού η παραγωγή μετεξελίσσεται σε υπερπαραγωγή, από κάπου πρέπει αυτή να δραπετεύσει διαφορετικά ακολουθεί ηλεκτροπληξία. Εγκεφαλικό. Δύο έτσι είναι οι πηγές έκλυσής της. Τρίτη τις αποκλείεται. Τα ακροδάχτυλα και τα μάτια. 

Με τα μεν δεύτερα θα έχεις ακούσει πως μετακινούνται όγκοι ολόκληροι συσκευών. Με τα πρώτα ξεχύνονται συναισθήματα. (αντιλαμβάνεσαι την αγάπη ενός οικείου προσώπου από το χάδι του γιατρέ) 

Αρα το μάτι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο Το ξεμάτιασμα σε ποιο σεντούκι θρησκευτικών δοξασιών το ανακάλυψες; Εκεί που και την αντιδημαρχία θα μου πεις και θα το βουλώσω.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: