Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ



Από μια ήπειρο της οποίας οι γηγενείς στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αποστεωθεί από την εξαθλίωση κι έχουν κάνει το Αιγαίο υγρό νεκροταφείο, μια οικογένεια, αυτή του Ναγκίμ Σαούρις από την Αίγυπτο, λαχτάρησε χθες γιατί λέει πως το tender του ιδιόκτητου 73 μέτρων γιωτ, καρφώθηκε στα βράχια της Μυκόνου, την οποία λόγω λατρείας --προφανώς ισχυρότερη εκείνης του Μωάμεθ, επισκέπτονται κάθε χρόνο... 







Συνέβη στην περιοχή της Παράγκας και επενέβη το Λιμενικό για να καταλήξουν όλα καλά όλα ανθηρά και να μας δοθεί η ευκαιρία να πληροφορηθούμε εμείς, πως πρόκειται για μεγιστάνα έκτο στη λίστα πλούτου της Αφρικής, ναι εκεί που η ανθρώπινη ζωή μετριέται με το κιλό και 25ο στη παγκόσμια λίστα των Αράβων κροίσων. 

Κατόπιν αυτού όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό μπορεί να παραβιάζει κατά πως γουστάρει την υφαλοκρηπίδα της Μυκόνου --πρόκειται περί άλλου κράτους, και η ζωή του να μην κινδυνεύει, γιατί δεν έχει προσημειωθεί στην ατζέντα των Χρυσαυγιτών προς εκτέλεση. Όταν έτσι τα ακροδεξιά ούγκανα με τις περικεφαλαίες για κρανία συνθηματολογούν πως έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι, ευχαρίστως θα του έκαναν και πίπες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο. 

Ο τύπος λοιπόν διαθέτει δυο βασικές εταιρίες η μία είναι τηλεπικοινωνιών με εξασφαλισμένη πελατεία, κάτι σαν την Κοσμοτέ ένα πράγμα φανταστείτε και η άλλη εξόρυξης χρυσού, φωτοτυπία της Ελντοράντο,  στην οποία οι σκλάβοι είναι όλοι ανήλικα παιδιά.  

Κάθε κρίση ειναι ευκαιρία το σύνθημά του και στη Μύκονο είναι γνωστός από τα μυθικά του πάρτη στα οποία μετέχουν χλωμά πρόσωπα ελληνίδων συνοδών της Άριας φυλής που καθόλου δεν ενοχλούνται από τον χρωματισμό του δέρματός του γιατί έχουν με τα πόδια στην ανάταση θέα τη μάπα του και τον ουρανό..

Τραβάτε τώρα φασιστοειδή να του τον πλύνετε τον κώλο γιατί συνήθως αυτοί κάτω από την κελεμπία δεν φορούν βρακί και χέζουν όπου βρουν. Το έχω δει άπειρες φορές δει να συμβαίνει σε δημόσιο δρόμο του Νταρ αλ Χαλίλ κάτι σαν την Αθηνάς τη δική μας και ν' αφήνουν τα περιττώματά τους στο πεζοδρόμιο. Αλλά αυτοί δεν είναι ψυχές είναι εργαλεία, αναλώσιμοι με ημερομηνία λήξης, δηλαδή το λούμπεν προλεταριάτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: