Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΧΟΡΟΣ ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ


news438aΑνωνύμου του Έλληνος


Μας έλεγαν στην αρχή ότι οι μάσκες αφορούν τον νοσούντα, οφείλει να την φοράει στον δημόσιο χώρο για να μην κολλήσει τον περίγυρο, κατά τα άλλα είναι πολύ ανθυγιεινές και πρέπει να αποφεύγονται. Και τώρα ο παγκόσμιος φασισμός διατάσσει: Υποχρεωτική η μάσκα ή πρόστιμο 150 ευρώ! Ή από κορωναϊό θα πας ή από ΧΑΠ..



Α! όλα κι όλα η υγεία σου πάνω απ’ όλα ηλίθιε, διεφθαρμένε και καθημερινώς δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε! Δεν… κοιμάται ο Καπιταλισμός, μη τυχόν ψοφήσεις και χάσει η Βενετιά βελόνι!

Είναι μεγάλη η κονόμα από αυτό το απλό και μολυσμένο, όπως χρησιμοποιείται, πανάκι, που σου φράζει το αναπνευστικό σύστημα και ανακυκλώνεις την βρώμικη αναπνοή και τα σάλια σου!
Έχει κι άλλα μεγάλα… πλεονεκτήματα το σύγχρονο φίμωτρο, που το λένε μάσκα.

Η παρατεταμένη χρήση της είναι και Χ.Α.Π.! Τί ΄ναι τούτο; Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια! Δεν σας τα λένε αυτά τα βοθροκάναλα και επίορκοι γιατροί, που τα λυμαίνονται, να σε ενημερώνουν (εξαχρειώνουν), διότι πάνω απ’ όλα η υγεία! Δεν είναι, κωθώνια, πάνω απ’ όλα η υγεία! «Μέτρο χρημάτων Άνθρωπος»-έλεγε ο μέγας φιλόσοφος Πρωταγόρας, πάει να πει σε απλά νεοελληνικά πάνω απ’ όλα ο Άνθρωπος!

Να μην παραλείψω το άλλο τεράστιο καλό, που κάνει η μάσκα στην υγεία: Συστηματική λειψή οξυγόνωση εγκεφάλου! Είδες πόσες παράπλευρες ωφέλειες αποκομίζει ο πανάθλιος Καπιταλισμός με ιό, που έφτιαξε στο εργαστήριο; Οφείλουμε να είμεθα, όμως, ειλικρινείς και όχι… συνωμοσιολόγοι!

Φταίει… ο Κινέζος, που ερωτεύθηκε και συνευρέθηκε με νυχτερίδα!

Μπρος στα τρελά κέρδη (του Καπιταλισμού) τί ’ναι ο πόνος (του όχλου)! Παγκόσμιος πληθυσμός: 7,8 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εγκληματιών (Ο.Η.Ε.). Να χρησιμοποιούν τα 5 δισεκατομμύρια από αυτούς μάσκες;

Δυο την μέρα κατά μέσο όρο-αν και για να επιτελεί το φίμωτρο τον ρόλο υγιεινώς, πρέπει ν’ αλλάζει τουλάχιστον κάθε δυο ώρες- έχουμε 10 δισεκατομμύρια τεμάχια ημερησίως, επί 0,50 ευρώ το ένα ίσον 5 δισεκατομμύρια, 150 δισεκατομμύρια τον μήνα και 1,8 τρισεκατομμύρια ευρώ τζίρο τον χρόνο μόνο από μάσκες με κόστος κατασκευής κάτω από 5 λεπτά του ευρώ ανά τεμάχιο!

Η τιμή αγοράς, το πενηντάλεπτο δηλαδή, είναι κατά μέσο όρο. Μην ξεχνάτε ότι τον Μάρτιο στην Γκραικυλία οι μάσκες επωλούντο 1 ευρώ και εις τινας περιπτώσεις 1,20 ανά τεμάχιο!

Μην ακούσω μαλακίες για πάνινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων. Αυτές κι αν είναι ανθυγιεινές! Για προφανείς λόγους, μολονότι οι σαλτιμπάγκοι του Π.Ο.Υ. τις συστήνουν σαν καλύτερες. Την μια λένε αυγά, την άλλη καλάθια!

Όπου βρουν κονόμα, κατά κει φυσά ο άνεμος! Αυτές είναι ακριβότερες από τις ιατρικές, όχι μόνο στην αγορά. Υπολόγισε νερό, απορρυπαντικό, ρεύμα και χαμένες εργατοώρες να τις πλένεις. Ούτε μπορείς να έχεις μια μάσκα, μονοφόρι.

Μην ξεχνάτε τις μάσκες «Αρμάνι», αυτές με παραστάσεις, με σήματα ποδοσφαιρικών ομάδων και λοιπών φορέων. Κοστίζουν ταλλαράκι ευρώ!

Εσχάτως έσκασαν μύτη μάσκες με διαφανές πλαστικό, καλύπτουν το πρόσωπο. Προτιμώνται από εργαζόμενους στον επισιτισμό. Τιμή; 12 ευρώ με 3 ανταλλακτικά πλαστικά. Πόσα εκατομμύρια γκαρσόνια υπάρχουν στην γη; Να πούμε συνυπολογίζοντας τα μοδάτα φίμωτρα, ότι ο γενικός ετήσιος παγκόσμιος τζίρος από μάσκες, φτωχά-φτωχά υπερβαίνει τα 2 τρισ. ευρώ;

news439bΠαρακάτω: Δεν θέλει το κάθε «παιδάκι» στον κόσμο κατά μέσο όρο δυο αντισηπτικά την βδομάδα (υγρό, πυκνόρρευστο, μαντηλάκια και τα ρέστα);

Υπολογίστε δεκάδες εκατομμύρια μαγαζιά, εργασιακούς χώρους, δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, που έχουν στα γραφεία και τραπέζια μπουκάλια με αντισηπτικό.

Έχουμε: 5 δισ. «παιδάκια» στην γη επί δυο αντισηπτικά, επί τρία ευρώ το ένα, επί 52, οι βδομάδες του έτους, μας κάνει 1,56 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Βάλτε κι άλλα τόσα για τα ανάλογα αντισηπτικά μαγαζιών και λοιπών υπηρεσιών (με δεδομένο ότι εκεί γίνεται μεγάλη σπατάλη), έχουμε 3,12 τρισεκατομμύρια ευρώ. Φίμωτρα και αντισηπτικά, ο συνολικός τζίρος του Καπιταλισμού στην γη πάνω από 5 τρισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Όχι, απαξιώ, δεν υπολογίζω τα πλαστικά γάντια, που είναι πεταμένα με το κιλό στην οικουμένη! Μιλάμε για ψιλολόγια της τάξεως των 100 δισ. ευρώ! Δεν είμαστε φτωχομπινέδες!
Μιλάμε για τα… επιφανειακά μυθικά κέρδη από μασκούλες και ζουμιά! «Ξεχνάμε» ότι κάθε οικογένεια αγόρασε υποχρεωτικά 1-2 υπολογιστές, είτε ταμπλέτες για εξ απστάσεως εργασία, μαθήματα από το σπίτι, ανέπαφες συναλλαγές και άλλες πιθηκίσιες ανοησίες, που σερβίρει το Κεφάλαιο να τα κονομήσει και να κάνει τον άνθρωπο ζώο! Δεν… υπολογίζουμε τα πεταμένα μυριάδες δισ. ευρώ, που δίνει κάθε οικογένεια την εποχή του Κορωνοϊού για κινητά τηλέφωνα, δίκτυα, data, ηλεκτρονικές πλατφόρμες και ουκ έστιν αριθμός. «Ξεχνάμε» τα θηριώδη κέρδη διάλυσης εργασιακών σχέσεων, ότι η μισή και πλέον εργαζόμενη ανθρωπότητα αμείβεται (όποτε ευαρεστείται ο βιομήχανος) με κάτω του 60% του προ CΟVID-19 μισθού, την καλπάζουσα ανεργία, που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ στην γη από το 1945, την μετατροπή του πλανήτη σε κόλαση με άλλοθι ισχυρή γριπούλα, που δεν είναι πανδημία, αλλά Α΄ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: