Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.. Τρία εκατομμύρια εκατόν είκοσι δύο προβολές σελίδων 


'Ετσι καλεί η Google τις αναρτήσεις που ανοιχτηκαν και αναγνώσθηκαν.. Περίπου 140 με 150 χιλιάδες αναγνώστες μηνιαίως διαβαίνουν τις ψηφιακές ρούγες μου.. Δεν κομπάζω.. Γιατί δεν είναι κατ' ανάγκη σύμφωνοι μαζί μου στην ερμηνεία που δίνω επί των γεγονότων. Αλλά αυτό είναι που μ εξιτάρει πιότερο απ' όλα.. Εκ των αντιθέτων προκύπτει η ενότητα αφ' ενός και αφ' ετέρου, επαναλαμβάνονται κόβοντας το ίδιο εισιτήριο για την ίδια διαδρομή κάθε μέρα. Που σημαίνει ότι.. Έχουν ενσωματωθεί. 


Επειδή εδώ δεν εμπαίζονται. Δεν διαστρέφεται η λογική και η γνώση τους ενώ οι πολιτικές και κοινωνικές διαγνώσεις μου βρίσκουν δικαίωση όχι μερικές ημέρες, αλλά μερικές ώρες μετά επί του ιδίου πρωτοσέλιδου.


Πέρα και πάνω απ' όλα όμως έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν φαντάσματα χορηγοί που χειραγωγούν τον ιστότοπο. 

Οι διαφημίσεις είναι ένας από τους τρεις τρόπους εξαγοράς δημοσιογραφικών συνειδήσεων. Κάτι που το καταστατικό μας απαγόρευε κάποτε αυστηρά και επί ποινή διαγραφής. 

Ήρθε όμως ο τηλεοπτικός εκμαυλιστής του 1990 όπου η αισθητική κατίσχυε του περιεχομένου κι ατόνησε. Για να παρακολουθούν έκπληκτοι οι νοήμονες τσιναράκια με χωριστρούλες και μούσες με φούστες σαν ζώνες φαρδιές, να σου μιλούν από άμβωνος και με κακότροπη γλώσσα, για γεγονότα που δεν είχαν ποτέ ζήσει όπως το Πολυτεχνείο. Κάτι σαν τον Μητσοτό τον αντιστασιακό σε βρεφονηπιακή ηλικία. 


Και το πράγμα χάλασε πίσω από την κουρτίνα μιας επίπλαστης ευημερίας. Για να διερωτώμεθα σήμερα ως εξωγήινοι ή αλεξιπτωτιστές επί των αιτίων. Λοιπόν: Καταλάβετέ το. 

Η πληροφορία με τις προεκτάσεις και τις συνέπειές της είναι ακριβή. Πανάκριβη. Όποιος την ελέγχει είναι κοινωνικά και πολιτικά κυρίαρχος. Αυτή η σχέση επομένως πρέπει ν' ανατραπεί. Συνδράμετε τον ιστότοπο γιατί δεν είναι Αγία Ιδιοκτησία μου πια. Είναι δικός σας κι εγώ απλώς ο διαχειριστής του. Ο τραπεζικός αριθμός που μπορείτε με μια άπαξ πάγια εντολή να καταθέσετε την εμμονική  προτίμησή σας εδώ είναι αυτός:

692/769361-30 (ΕΘνική Τράπεζα)ΙΒΑΝ:
GR 2701106920000069276936130
Επαρκεί ακόμη και ένα ευρώ μηνιαίως..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: