Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ


Μπάμπης Παπαδημητρίου ή απλώς Μπάμπης: "Τη κρίση την έστειλε ο θεός !!!" Έχω ακούσει του κόσμου τις μαλακίες αλλά μαλακίες περιτυλιγμένες σε τηλεοπτικό χαρτί πολυτελείας δεν ακούς συχνά.. Κρίμα που δεν ήμουν αυτήκοος μάρτυς να ξεραθώ στα γέλια.. Το ερώτημα όμως παραμένει. Πόσο βόδια είναι αυτοί στους οποίους απευθύνεται;






Ο κύριος «κράτα γερά ΔΝΤ», ο κύριος ο οποίος ενθουσιασμένος συζητούσε (με τον άλλον κύριο, τον Πορτοσάλτε) εκείνη την «ιδέα» ότι (από τα δημόσια νοσοκομεία «τα μισά πρέπει να κλείσουν»), ο κύριος «το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό», ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ο βουλευτής της ΝΔ, έκανε τις παρακάτω σκέψεις φωναχτά:

«Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός, πρέπει να την κάνουμε ευκαιρία. Και μπορούμε να την κάνουμε ευκαιρία. Kai γι’ αυτό λέω συνεχώς, λεφτά θα έρθουν. Εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε να δούμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω…».

Συνοψίζουμε, τις φωναχτές σκέψεις του βουλευτή της ΝΔ: Την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού την έστειλε ο θεός –Λεφτά θα έρθουν– Το θέμα είναι να είμαστε εμείς εκεί. Σχόλιο:

Κρατάτε γερά, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, με (νεο)φιλελεύθερη(;) και ορθολογική(;) σκέψη αναλύει το παρόν και προβλέπει το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: