Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ


Έκλεισαν προ του κορωναϊού το κέντρο μαστού Έλενα και τώρα το ανοίγουν ξανά υποδηλώνοντας κοινωνικές ευαισθησίες !! Και το κάνουν γιατί πιάστηκαν με την γίδα στη πλάτη.. Απλώς ανδρείκελα..




Βγάλτε μόνο ένα non paper για τις παρκετέζες σας, γιατί έσπευσαν να καταγγείλουν ότι τα περί κλεισίματος του Κέντρου Μαστού του "Έλενα" αποτελούν fake news για να δυσφημιστεί η λαοπρόβλητη κυβέρνηση• και μόλις κάποιοι απόρησαν "αν ήταν fake news, τότε ως προς τι η εντολή Κικίλια και η απόφαση του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ;" άρχισαν να ψελλίζουν κάτι ακατάληπτα, ότι ίσως να ήταν για κάτι άλλο αλλά όχι για κλείσιμο, και να γυρνάνε τη συζήτηση αλλού, σε στιλ "ναι, αλλά για τη Μαρφίν δε λέτε τίποτα".

 Έγινε viral στα ΜΚΔ το κλείσιμο του Κέντρου Μαστού του νοσοκομείου "Έλενα", έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί "έπειτα από εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια".

Ότι έγινε με το Σκοιλ Ελικικού, που το πήραν πίσω "μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη"• με την αίτηση αναίρεσης στο ΣτΕ για τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin, από την οποία παραιτήθηκαν "με εντολή του πρωθυπουργού"• με την υπόθεση του Βασίλη Δημάκη, που τον έφτασαν στα πρόθυρα του θανάτου πριν τον επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση.

Το έχω ξαναγράψει:

Θετικό το ότι μέσω των social media μπορεί να ασκείται πίεση, να σπάει το τείχος της σιωπής και να επιτυγχάνονται έστω και μικρές νίκες. Επικίνδυνο το ότι νιώθουν αρκετά ισχυροί, ώστε να κάνουν κυριολεκτικά ότι γουστάρουν και να κάνουν πίσω αν πιαστούν με τη γίδα στην πλάτη, βγαίνοντας και από πάνω επικοινωνιακά, παρουσιάζοντας την υποχώρησή τους ως δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: