Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ο ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΥΛ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ


 Να ξεκαθαρίσουμε μιας δια παντός ένα φλέγον ζήτημα. Υπόκειμαι στη βάσανο της ανάγνωσης δεκάδων ανταποκρίσεων σε σχέση με τις συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης που βιώνουμε. Καταδύομαι στον χυλό αυτό των πληροφοριών αλλά πάντα φορώντας  αναπνευστήρα για να μην αποκοπώ της πραγματικότητας.. 


Και ποια είναι αυτή; Μια επιδημία. Ένα επομένως το κρατούμενο


Η επιδημία δι ενός ιού που ανεξαρτήτως του που και πως ανεφύη είχε εμμέσως ή αμέσως προαναγγελθεί όπως το όπως το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Από πολλούς και κατά διάφορους τρόπους πέραν της ευγονικής του διεστραμμένου πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο πλέον αξιόπιστος εξ όλων ήταν ένας Αμερικανός συγγραφέας (Dean Koonz ) ο όποίος: Σε άσχετο επί του θέματος βιβλίο του, (Τα μάτια του σκοταδιού ) είχε εντάξει με επώνυμο και όνομα τον ιό, σε μια παράγραφο με περιγραφική ακρίβεια χιλιοστού. Χρονολογικά και ποιοτικά. Πότε εξεδόθη το βιβλίο; Το 1980 !! Σαράντα χρόνια πριν. Επομένως τι!! Επρόκειτο περί μάγου; Ασφαλώς όχι. Προφήτη μήπως; Πας μετά Χριστόν προφήτης ίσον γάιδαρος. 

Δύο εκδοχές απομένουν. Η πρώτη ότι επρόκειτο περί ενός εκ των πολλών αμερικανών διανοουμένων που συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες του καθεστώτος. Και η δεύτερη πως επρόκειτο περί ενός ευφάνταστου νοός. Μπορεί και ψυχασθενικού όπως η συγγραφή της Αποκάλυψης. Αδιάφορο. 
 
Επιλέξτε και κρατήστε όποια εκδοχή βολεύεται στη λογική σας. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι
μία. Ο ιός όχι μόνον ενεφανίσθη αλλά και διασπάρθηκε ανά την υφήλιο. Δηλαδή δικαιώθηκε πανηγυρικά. 

Στην οικονομία μια πρόβλεψη καταστροφική καλείται κέρδος αρνητικό. Που να εξαργυρώσει κανείς τη δικαίωσή του σε έναν κατεστραμμένο κόσμο.  

Θα είναι όμως πράγματι ο δράστης του τέλους της ιστορίας για το ανθρώπινος γένος  ο κορωνα-ιός; 

Εξ όσων ως αυτή τη στιγμή έχουν αποδειχτεί φαίνεται ξεκάθαρα πως όχι. Γιατί ο ιός είναι εξαιρετικά επιλεκτικός. Προσβάλλει τους κοινωνικά και παραγωγικά ενοχλητικούς και υπεραρίθμους.   

Κάτι δηλαδή σαν κατσαριδοκτόνο ή εν προκειμένω συνταξιουχοκτόνο. 

Οι ευάλωτοι με υποκείμενα νοσήματα και οι υπερήλικες τον θέλγουν. Κάποιες εξαιρέσεις των εξαιρέσεων που υπήρξαν, πάσχισαν κάθιδροι οι ΜΜΕτζήδες να τους καταγράψουν ως υγιείς για λόγους προφανείς. Τρομοκρατίας. Α ώστε έτσι!! Προσβάλει και τους νέους. Τι απέκρυψαν αγωνιωδώς. Τα επαγγέλματά τους. Ο ένας ήταν ξυλουργός και ο άλλος ανθρακωρύχος. 

Τι σύμφωνα με το UPI (διεθνές πρακτορείο ειδήσεων) και τη Rew αμερικανική εταιρία ερευνών έχει δημοσιευτεί στα ιατρικά χρονικά; Πως οι διάκονοι των δύο αυτών επαγγελμάτων  βρίσκονται στον προμαχώνα της προσβολής των πνευμόνων τους, από τα πυρά του επικίνδυνου κονιορτού τον οποίο επεξεργάζονται.. 

Κατά συνέπεια ανήκουν στις «ευπαθείς ομάδες» ανεξαρτήτου ηλικίας. Κάτι που αν είχε αναγγελθεί τότε το βέβαιο είναι πως θα δικαιώνονταν στις εργασιακές διεκδικήσεις τους. Καταλαβαίνετε πως η καπιταλιστική εργοδοσία λαμόγια είναι, μαλάκες δεν είναι για να παραδεχθούν μια τέτοια οδυνηρή γι αυτούς αλήθεια. 

Συμπέρασμα : Εξερράγη όπως το big bang εκ του μηδενός ένας ιός ο οποίος στοχεύει αποκλειστικά στους κοινωνικά απόβλητους ή αποκλεισμένους που συντηρούνται έστω με συντάξεις ή επιδόματα επαιτείας. 

ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΗΔΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΡΓΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!  

Η επιδημία κατά συνέπεια είναι υπαρκτή. Ο στόχος της διασποράς της τεκμηριώνεται αδιάψευστα από την βιολογική ποιότητα και την ποσότητα των θανόντων. Η πανδημία είναι μούφα και προκάλυψη.


Τι μένει; Ο δόκτωρ Τζέκυλ. Ο δημιουργός. 

Ε, λοιπόν, προϊόν βιολογικού πολέμου είναι. Τέλος. Άρα καμιά σημασία δεν έχει αν είναι ο τάδε ή ο τάδε. Όλες οι εξελιγμένες τεχνολογικά δυνάμεις κατέχουν βιοχημικά εργαστήρια. Αλλά το πραγματικό πρόσωπό του δεν κρύβεται πίσω από αυτά. Μα από έναν όρο πολιτικό όρο.  Το ιμπεριαλιστικό κέρδος. Η κυριαρχία.  Που προκύπτει εκ της λεηλασίας του φυσικού πλούτου της γης. Κι αφήστε τον κάθε μαλάκα ημιμαθή ή αμαθή που δεν ξέρει να συντάξει δυο λέξεις εν σειρά, ή γράφει παραμύθια για βρεφονηπιακούς σταθμούς, να σας λέει ότι θέλει. 


Πάμε τώρα στο δεύτερο κρατούμενο. 


Σε ποιο κέρδος αναφερόμαστε. Εδώ η δόλια σύγχυση είναι τόσο μολυσματική ώστε θα την χαρακτήριζα χειρότερη από την αιθαλομίχλη.. Οι πλείστοι όπως θα έχετε κατά κόρον διαβάσει αναφέρονται στις πωλήσεις φαρμακευτικών προϊόντων, που θα προκύψουν εκ της -βέβαιης ως υποθέτουν- ανακάλυψης της ουσίας αποθεραπείας των ασθενών ή και των φορέων. 

Δεν αποκλείεται να είναι κι έτσι αλλά τα κέρδη αυτά είναι αστείο παιδικό παιχνίδι εμπρός στο τραπεζικό κόλπο groso που έχουν επινοήσει οι Αμερικανοί από το 1972 και υπερχρέωσαν με εμφραγματικά ποσά και δια της πλασματικής οικονομίας, τρεις φορές όλους τους λαούς του πλανήτη. Μηδέ εξαιρουμένου και του δικού τους. Οικονομικές κομπίνες που ούτε το πλέον αρρωστημένο οικονομικό μυαλό θα μπορούσε να έχει συλλάβει. Ποιο ήταν αυτό; 

Πρόκειται για μια αριθμητική σπερματοβολία που παραισθησιάζει το πόπολο στο αλκοόλ επινοημένων από το χρηματοπιστωτικό ιερατείο τραπεζιτικών όρων, μόνο και μόνο για να του προκαλούν νευρική παράλυση και να τους δοξάζει ακινητοποιημένο.. 


Ιδού: 


Cds, Cdo, Swaps, ανταλλαγές ομολόγων, μόχλευση, και μια σειρά από κωδικοποιημένες μαλακίες που άπασες παραπέμπουν στην αρχαιότερη ιστορικά (μετά την δουλεία) μορφή εκμετάλλευσης, την τοκογλυφία και κάποιες απ' αυτές στον σύγχρονο στοιχηματικό τζόγο, (απάτη), οι οποίες θεσμοθετήθηκαν επί τούτων, με πολιτικές αποφάσεις των υποταγμένων αιρετών της πολιτικής στους χρηματοπιστωτικούς κολοσσούς. Και εξηγούμαι: 


 Είναι οι ιδιοκτήτες της βιομηχανίας παραγωγής χρήματος που εδρεύει στο Μανχάταν της ΝΥ, οι οποίοι: Αφού εξασφάλισαν διαχρονικά την τοποθέτηση υπαλλήλων τους στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, στην συνέχεια και σε σύμπραξη με καθηγητές οικονομικών εδρών φημισμένων πανεπιστημίων όπως το Harvard , MIT , Columbia , Berkley … και εκ παραλλήλου συμβούλους των κυβερνήσεων Ρέιγκαν ,Μπούς πρεσβύτερου και νεότερου ,Κλίντον και του Ομπάμα, έστησαν την πυραμίδα στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές επενδύσεις , με μία σειρά υποβολιμαίων νομοθετικών παρεμβάσεων όπως: 


# Κατάργηση του νόμου Glass-Steagal (1934) που απελευθέρωσε τις τράπεζες επιτρέποντάς τις να ρισκάρουν χρήματα των καταθετών σε εξωτραπεζικές επενδύσεις . 

# Επέτρεψαν συγχωνεύσεις δημιουργώντας οικονομικούς κολοσσούς έξω από τον έλεγχο της επιτροπής ανταγωνισμού πχ Citicorp + Travelers = CitiGroup 

 # Απέτρεψαν τον έλεγχο των χρηματιστηριακών παραγώγων (derivatives) που μία μορφή τους είναι τα δομημένα χρεωστικά ομόλογα CDO (Collateralized Dept Obligation) και τέλος 

# Επέτρεψαν την μόχλευση δηλαδή η αναλογία χορήγησης δανείων προς ίδια κεφάλαια (borrow money – banks money) από 3/1 σε 33/1 (δάνειζαν δηλαδή χρήματα που δεν είχαν.. που σημαίνει ότι ο όγκος του χρήματος ήταν απλώς ένα τοκογλυφικό σκίτσο στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή και καμιά σχέση δεν είχε με την πραγματική οικονομία!!) 



Από τη σκοτεινή δραστηριότητα αυτών προέκυψαν οι αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις που δεν είναι τίποτ’ άλλο από το στόμωμα των θησαυροφυλακίων της Ελίτ με χρήμα δίχως αντίκρισμα , που όμως το έχουν βαφτίσει χρέος. 

Ένα χρέος το οποίο κάθε φορά μεταφέρουν στην πραγματική οικονομία μεταφράζοντάς το σε λαϊκή εργασία για να εξοφληθεί.. Πως; Δια της αναγωγής του στον χρόνο. Θα πρέπει οι λαοί να παράγουν --ει δυνατόν δίχως ν αμείβονται-- επί δεκαετίες αγαθά για ν αποπληρωθεί!! (θυμάστε τι συχνά πυκνά δηλώνει για την εθελοντική εργασία ο συστημικός λαγός Τζήμερος;) 

Σχεδίαζαν έτσι από καιρού τη νέα κρίση την οποία είχαν οριοθετήσει το 2021 και αν θυμάστε μας ζύμωναν συστηματικά στην εκ θεού αποδοχή της.. 

Ήταν όμως πολύ κοντά στη προηγούμενη και οι μνήμες από τη καθολική λεηλασία ήταν νωπές. Πολύ πιθανόν οι λαοί να εξεγείρονταν. Έπαιζαν έτσι τα κεφάλια τους σε μια νέα Βαστίλλη ή ένα νέο 1917 από τους νεομπολσεβίκους. 

Από την άλλη ένας καθολικός τρίτος παγκόσμιος θα υποχρέωνε την επομένη την ανθρωπότητα να μάχεται με ξύλινα σπαθιά. 

Τι απόμενε για τους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας σκηνής; Ένας ιός της παραπλάνησης. Της στρεψοδικίας. Και ω του θαύματος αυτός ανεφύη εκ του μηδενός στη Γιουχάν!! Όλα τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: