Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΥΡΩΝ

 
Τα συστημικά γιουσουφάκια ως φερέφωνα του σουλτάνου εργοδότη πύκνωσαν τελευταία τις χυδαίες επιθέσεις κατά της απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ. 

Στη πρεμούρα τους δε να κατασυκοφαντήσουν τον κόσμο της εργασίας εκδίδουν αποφάσεις γι αυτόν πριν απ’ αυτόν. Πως τάχα η απεργία είναι «παράνομη και καταχρηστική και ως εκ τούτου οφείλουν να επιστρέψουν στην εργασία τους.. 

Προδίδει όμως η κεκτημένη τους ταχύτητα το γιατί το κάνουν.

Προκαταλαμβάνουν τη δικαστική απόφαση υποδεικνύοντας στους δικαστές ποια θα πρέπει να είναι η απόφασή τους. Ξέρουν πως οι δικαστές θα βρεθούν κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης που όμως εκφράζουν τα χαρτιά υγείας που αυταποκαλούνται εφημερίδες και τους βόθρους που βαφτίστηκαν κανάλια.

Μούγκα στη στρούγκα έτσι για τα αιτήματα της απεργίας. 

Πως δηλαδή οι εργασιακές σχέσεις ανατρέπονται σεισμικά στον όμιλο και στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του. 

Πως οι εργαζόμενοι διεκδικούν ενιαία συλλογική σύμβαση εργασίας για να σπάσει ο πολυκερματισμός και να υπάρξει εξίσωση των δικαιωμάτων όλων προς το ταβάνι. 

Πώς να πάψει το ένα τρίτο των εργαζομένων (περίπου 5500) να κωπηλατεί υπό καθεστώς αίσχους στη γαλέρα των Γερμανών δίχως σύμβαση και δικαιώματα. 
 

Τούτων δεδομένων και ευκαιρίας δοθείσης παραδειγματίζεται η κυβερνητική πολιτική συμμορία και δηλωνει πως έτσι οφείλει να μεταλλαχτεί και η ΔΕΗ. 

Να ενημερώσω λοιπόν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος που καταλαμβάνονται από υστερία κάθε φορά που κάποιος κλάδος απεργεί, πως η ευκαιρία που θεωρούν ότι βρήκαν φοράει περούκα.. 

Ευγ. Ανρικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: