Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο (Photos) - Media
 Όσοι τον αγαπούσαν ήταν παρόντες είτε δια ζώσης είτε νοερά.. Ταξίδι σε γαλήνια νερά με την πιρόγα σου Θάνο..




Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο είπαν η οικογένεια, οι φίλοι του και όλοι όσοι ταξιδεύουν με τα τραγούδια του και τη μουσική του.





Τους επικηδείους, εκφώνησαν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Αύριο η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.
 
 


Νωρίτερα, περίπου από τις 10.30 το πρωί η σορός είχε φτάσει στο Α' Νεκροταφείο, όπου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Πίσω από τη σορό του αγαπημένου τους έφτασαν πρώτοι η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο.





Μεταξύ των πρώτων στο Α' Νεκροταφείο βρέθηκαν ο ανιψιός του Στέργιος Μικρούτσικος, γιος του Ανδρέα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Κιμούλης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που άφησε λουλούδια, το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην αίθουσα των πολιτιών τελετών του Α' Νεκροταφείου, συντετριμμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το παρών δίνουν καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει την πορεία τους με τον Θάνο Μικρούτσικο, όπως ο Κώστας Θωμαΐδης. Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν, επίσης, ο Γιάννης Μπέζος, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, η Λόλα Νταϊφά, ο Αχιλλέας Χαρίτος κ.α




 
Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου ζήτησε αντί στεφάνων να διατεθούν χρήματα για τη στήριξη των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων της Μόριας: GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από παλικαρίσια αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο και πως η σορός του θ αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: