Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...


..ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ !!!  





"Αυτός είναι ένας χάρτης της Ελλάδας.Τα πράσινα και κίτρινα στίγματα είναι οι περιοχές που θα εγκατασταθούν οι 24500 ανεμογεννήτριες.

Σχεδόν όλα τα βουνά και οι κορυφογραμμές θα ισοπεδωθούν, εκατοντάδες χιλιόμετρα δρόμων θα ανοιχτούν,θα ξεκοιλιαστούν δάση,ράχες και ρεματιές,χιλιάδες χιλιόμετρα εναέριων καλωδίων θα απλωθούν,εκατοντάδες υποσταθμοί θα κατασκευαστούν.


Όλα στο όνομα του περιβάλλοντος.
Όλα επιδοτημένα από εμάς μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
 Όλη η χώρα μια λεηλατημένη βιομηχανική περιοχή και εμείς θα παίζουμε το ρόλο των ιθαγενών. 

Ό,τι γίνεται εδώ γίνεται σε όλο τον πλανήτη.Κανένα μέτρο,καμιά λογική,μόνο κέρδος.Αν ήμουν από άλλο πλανήτη θα γέλαγα με τη μαλακία των γήινων,αλλά είμαι από εδώ και κάτι πρέπει να κάνουμε για όλα αυτά επιτέλους."(Μίλτος Ζέρβας) 

Τα πράσινα αδειοδοτημένα,τα κίτρινα υπό αξιολόγηση.Ο ιστότοπος της Ρ.Α.Ε., που είχε "πέσει" εδώ και δυο μήνες,είναι πλέον και πάλι διαθέσιμος: http://www.rae.gr/geo/). Την επιστολή της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Εταιρεία Αιολικής Ενέργειας) προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. A. Γεωργιάδη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη -σχετικά με το Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση- τη διαβάσατε;

Αν όχι, κάν'τε τον κόπο. Θα αντιληφθείτε ότι η ΕΛΕΤΑΕΝ επιδιώκει πλέον ανοιχτά να κάνει "αναπτυξιακό περίπατο" σε κάθε ραχούλα της χώρας...http://eletaen.gr/epistoli-eletaen-gia-anaptyxiako-polyno…/…

Δεν υπάρχουν σχόλια: