Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΡΕΧΕΙ ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

news402b

Ανωνύμου του Έλληνος



Θέλουν να μας πείσουν, έχουν ολέθρια αυταπάτη ότι θα ρεύσει πακτωλός αερίου και πετρελαίου στην Α. Μεσόγειο ερήμην ή ενάντια της Τουρκίας; Θαρρούν ότι η Άγκυρα θα πει μεγαλόψυχα: Κάντε την δουλειά σας καρντάσια και δεν τρέχει μία;




Με τον τσαμπουκά και τα όπλα της επέβαλε –κι αυτό έχει σημασία- ότι το Κυπριακό λύθηκε το 1974, η Βόρεια Κύπρος είναι κράτος «ανεξάρτητο» και της επιρροής της, έχει κυριαρχικά δικαιώματα και ΑΟΖ, άρα: Γεωτρήσεις.

Η Γκραικυλία κι η Κύπρος μιλάνε για «ψευδοκράτος». Οι Δυτικοί για τα μάτια του κόσμου κρατάνε ισορροπίες με παρηγορητικά ανεφάρμοστα ψηφίσματα συμπόνοιας στους Ελληνοκύπριους αλλά αποφεύγουν να προκαλούν την Άγκυρα.

Όλοι έχουν δίκιο, το δικό τους δίκιο, που προκύπτει από τα συμφέροντά τους, πάει να πει το δίκιο του ισχυροτέρου. Έτσι δεν γίνεται ανέκαθεν;

Όσο στην Α. Μεσόγειο δεν βρίσκονται κοιτάσματα αερίου και πετρελαίου αξιοποιήσιμα, όλα μένουν σε επίπεδο διπλωματικής διελκυστίνδας, άντε ελεγχόμενων κρίσεων, να μην ξεχνιόμαστε! Να είσαστε βέβαιο χίλια τοις εκατό ότι μόλις βρεθεί «πράμα» καλό και πλούσιο, μόνο με μεγάλο πόλεμο θα λυθούν οι ιδιοκτησιακές σχέσεις και εκκρεμότητες στα επίμαχα οικόπεδα.

Το πετρέλαιο τρέχει μαζί με αίμα! Τόσο απλά, τόσο κυνικά, τραγικά! Θυμηθείτε τα τραγικά γεγονότα 1918-1922... Για το πετρέλαιο έγιναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: