Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΟΧΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

news391a 
Ανωνύμου του Έλληνος



Εγώ θα επιμένω: Έπεσε η Βραζιλία στα χέρια του Ιμπεριαλισμού και των ντόπιων φασιστών! Τρίζει, καταρρέει η ριζοσπαστική κυβέρνηση στην Βενεζουέλα, καθώς είναι κυκλωμένη από προτεκτοράτα των φονιάδων των λαών Αμερικάνων! 

Μας έχει πάρει προ πολλού τα σώβρακα ο Καπιταλισμός, το πιο άθλιο και χυδαίο σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος. Δεν ξεσπά μεγάλος πόλεμος να ξεβρωμίσει η γη, ν’ ανασάνει ο κόσμος!

Τρεισήμισι δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν με ένα δολάριο την μέρα, να χοντραίνει ο κώλος μερικών εκατομμυρίων σκουληκιών του Δυτικού Κόσμου. Κάθε λεπτό πεθαίνει ένα παιδί στον πλανήτη αλλά αυτό δεν αφορά την βάρβαρη Δύση. Φυσικά και δεν φταίνε ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο για αυτά τα μεγάλα... κοινωνικά και πολιτιστικά επιτεύγματα! Κάθε όχλος έχει ό,τι αξίζει.

Φάνηκε περίτρανα και παραστατικά στα μυριάδες εκατομμύρια ηλιθίων, που είχαν, έστω με μεγάλα προβλήματα, σοσιαλιστικό σύστημα, πλην παρασάγγες πιο καλό από τον καπιταλισμό, και αντί να το διορθώσουν και να προχωρήσουν στην προκοπή, το γκρέμισαν να ξαναγίνουν δούλοι, με ατσάλινα άυλα δεσμά, του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου

Τί τα θέλετε; Πάλι η ιστορία δίδαξε με τραγικό τρόπο ότι μόνο με βούρδουλα χαρισματικού ηγέτη, με κνούτο ευφυέστατου φονιά ο όχλος γίνεται λαός και επιτελεί μεγάλα, θαυμαστά έργα. Πρόσκαιρα και με τεράστιες παρενέργειες, που ωστόσο είναι κινητήρες του κοινωνικού γίγνεσθαι. 

Αλλιώς, μένει αποχαυνωμένος δούλος, πιπιλίζει την έωλη καραμέλα της αστικής δημοκρατίας, που ιδιαίτερα μετά την πτώση του σοσιαλισμού είναι ο μέγιστος, ο πιο βαθύς, θανατηφόρος φασισμός-πλην μεταξωτός, όπου τον παίρνει! Δεν μιλάμε για την Γκραικυλία! Εδώ είμαστε αληθινοί σκλάβοι έξι αιώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: