Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΟΛ' ΑΝΘΗΡΑ ΟΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

news389e

 Ανωνύμου του Έλληνος





Μην φωνάζετε δοσίλογοι! Προπαντός πάψτε να παίζετε την φαρσοκωμωδία της έντασης και των κούφιων αντεγκλήσεων! Όλα είναι κανονισμένα από τους ξένους επιβήτορες. Μάλλον, φωνασκείτε για αντιπερισπασμό, να καταπιεί εύκολα, αμάσητα ο όχλος διαταγές για καινούρια πειράματα.




Πρωτίστως αδιαμαρτύρητα, συνεχίζοντας όχι τον ύπνο του δικαίου αλλά του ηλιθίου. Το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler έληξε! Περνάει «Πρέσπες» και φεύγει! Και παλιότερα ραγιάδες, πλην κρατιόνταν εύλογα προσχήματα από τα ξένα αφεντικά και από τους ντόπιους λακέδες τους, που παίζανε το παιχνίδι πολιτικού προσωπικού. Τουλάχιστον μετά το 1974 για προφανείς λόγους. Έπεσαν πια οι τελευταίοι φερετζέδες. Ολοκληρωτικός καφρισμός! Ήρθε η «go back, madame Μέρκελ», καγκελάριος του Δ’ Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τελείωνε-διέταξε-Αλέξη, τσακίσου να ψηφίσεις την Συμφωνία για την Μακεδονία, γιατί τα μεγάλα αφεντικά ο Ιμπεριαλισμός και οι Αμερικάνοι θέλουν εντός 2019 τα Σκόπια να μετατραπούν σε στρατιωτική βάση εναντίον της Ρωσίας. Και ο «τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας» εκτελεί με ραγιάδικο ενθουσιασμό.

Έλειπαν 4-5 κουκιά επειδή οι... καμμένοι Έλληνες προχώρησαν σε εικονικό διαζύγιο, μπας και επιβιώσουν εκλογικά πουλώντας έωλο φτηνοπατριωτισμό! Η χυδαία παράσταση στέρησε προς στιγμήν την κοινοβουλευτική δεδηλωμένη (151 κουκιά)! Κολλάνε σε λεπτομέρειες τα μεγάλα αφεντικά; Έχουν εναλλακτικά σενάρια. Και στα Σκόπια λείπανε ψηφαλάκια για την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μπήκε σε λειτουργία ο μηχανισμός εξαγοράς τους.

Βρίσκεις τα πάντα σε κάθε καλή αγορά! «Και ο Πάπας έχει την τιμή του»- είπε Ρώσος ολιγάρχης. Στην Γκραικυλία, μετά την φυγή των «καμμένων» βρέθηκαν εν τω άμα μανδαρίνοι, η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για το κύκνειο άσμα της, την ψήφιση των Πρεσπών. Παράδοση αποστασίας στην Γκραικυλία, που και εδώ είναι παλαιόθεν πειραματόζωο. Όπως δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή, έτσι πλεονάζουν οι αποστάτες και προδότες στις αποικίες! Πλην δημοκρατικά! Α, όλα κι όλα! Είμαστε Ευρώπη! Κάθε βουλευτής είναι αυτεξούσιος να ψηφίζει ελεύθερα (ό,τι τα αφεντικά προστάζουν)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: